23.12.2013

Happy Magic Red Charisma - I mean Christmas!

Päivän väri on punainen.

The color of this day is red.


Mikä sopisi tähän aikaa vuodesta paremmin kynsille kuin punainen? Harvemmin innostun punaisista kynsilakoista, mutta tämä on juuri sellainen jota minäkin voin käyttää, viettelevä ja tyylikäs, joka saa päähän soimaan Chris De Burghin "The Lady in Red".

Kynsilakka on siis We Care Iconin sävyssä nro 30, Magic Red Charisma. Valitettavasti lakka ei ole kovinkaan kestävää sorttia, vaan se lähtee lohkeilemaan jo varhain, mikä on sääli kun sävy on niin nätti.

What other colour would be better in nails than red at this time of season? I don't usually get excited of red polishes but this one is so pretty that even I could use is; alluring and stylish, which reminds me of song 'The Lady in Red' by Chris De Burghin.

The nailpolish is We Care Icon on shade 30, Magic Red Charisma. Sadly this polish isn't very long lasting, which is just a shame 'cause the color is so nice.weheartit.com

Joka tapauksessa, hyvää taianomaista ja punaista joulua kaikille!

Anyway, happy macigal and red Christmas for everyone!

3 kommenttia

 1. Mulla on useampi We Care Iconin lakka, ja olen niihin tykästynyt nimenomaan kestävyytensä takia. En ole tosin varmaan vuoteen-pariin ostanut uusia, oiskohan koostumus muuttunut sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hassua! Itellä taas tuo lakka tuntuu katoavan nopeasti kynsistä, ettei olisi vain sävykohtaista kun eikös wci-lakkojen sävyt ole vaihtuvia?

   Poista
  2. Voi olla, en ole tuota tiennytkään :) Pitänee siis mennä tsekkaamaan uudet sävyt kun viime kerrasta on niinkin kauan aikaa :D

   Poista