28.1.2014

Corail Étincelant!

Nyt se vihdoin löytyi: puna jossa on kiva sävy, pysyy myös huulilla, eikä ole liian kallis. Siis kerrankin! Kyseessä on Yves Rocher Grand Rouge huulipuna ja itselläni on sävy 41 Corail Étincelant.

Päädyin tähän punaan luettuani bloggaajien kehuja, mm. Pupulandian Jenni, Ostolakon Virve ja  Yummy by Jenni Ukkonen ovat kehuneet näitä.

I have finally found it: lipstick with nice shade, it stays and not even too expensive. At last! It's Yves Rocher Grand Rouge lipstick and I have shade 41 Corail Étincelant. I decided to buy this lipstick when I had read so many positive reviews of this lip colour.


Epäilen että ette tienneet, millainen kullan ystävä olen, jonka vuoksi jo punan kultainen hylsy sai minut innostumaan.
 Näitä Corail sävyjä on kolmea erilaista ja olisin oikeastaan halunnut ne kaikki. Pitkän pyörittelyn ja pohdinnan jälkeen päädyin kuitenkin tähän sävyyn ja mikä herkku se onkaan!

I doubt that you didn't know what kind of friend of gold I am. That's why the lipstick's tube got me excited.
 There are three different Corail shades and I actually I wanted all of them. After long thinking time I chose this and how delicious it is!

juu, en ole saanut aikaiseksi selvittää miten bloggerin oman kuvanparantelun saa pois... Oi kamala!

Yver Rocher lupaa punan pysyvän jopa 6 tuntia, mutta se on puppua. Joka tapauksessa punan pysyvyys on tarpeeksi hyvä, sillä väriä näkyy silti huulilla vaikka olisi syönyt ja juonut siinä välissä. Puna tekee huulista myös ihanan pehmeät ja se on helppo levittää. Kehujakin olen saanut punaa käyttäessä.
 Itse asiassa tämä on huulipunista tämänhetkinen lempparini, joka kulkee aina mukana huulikiiltokynien lisäksi. Sävyltään se ei ole liian räväkkä, jonka vuoksi se sopii myös arkeen ja vähän joka tilanteeseen. Hintaa punalla on 13,90€ eli ei paha.

Aion varmaan tutustua myös muihin sävyihin, mutta tällä hetkellä olen tehnyt lupauksen itselleni, etten ostaa enää ainuttakaan uutta punaa ennen kuin olen saanut vanhatkin kulutettua pois. Joten tekee hieman pahaa katsoa mm. BeYun Colour Touch Lip Biggie huulipunakynien kuvia, mutta helpottavaa on myös se, ettei niitä voi ostaa Suomesta mistään. Pahaa teki myös IsaDoran kevätkokoelma 2014 kohdalla, jossa olisi ihana uusi kiiltokynä sävyssä 17 Sorbet, joka on lämmikkäinen lämmin persikkainen pinkki.

Yves Roches promises that this colour lasts even 6 hours on lips but that's kinda big promise. Still it has a good lasting and you can see some colour on your lips after some eating and drinking. This also makes soft lips and it's easy to apply. I also had had compliments when I've used this.
 Actually this is my favourite lipstick at the moment and I carry it with me. It's not too bold shade so it's good even for every-day use. It costs 13,90€ - not bad.

I think I gonna get to know with other shades too, but I've promised to myself that I don't buy any new lipsticks before I've used my old ones. It feels kinda bad when I watch pics of BeYu Colour Touch Lip Biggie lipsticks but also a relief that they don't sell their products here in Finland. Also it felt kinda bad when I saw IsaDora spring 2014 collection, where was this lipglosspen in lovely warm peach pink shade, named Sorbet.Eikä siinä vielä kaikki sillä löysin myös tällaisen, oikea huulipunakäyttäjien ystävän!

And there's more 'cause I found this little one which is great for lipstick users!


Flawless lip liner on läpinäkyvä huultenrajauskynä, joka on tietenkin siitä erinomainen että se sopii kaikkien huulipunasävyn kanssa. On hieman hassua rajata huulia tällä kun ei näe rajaa, mutta se toimii kyllä. Päivän mittaa näkee kuinka puna on saattanut karata vain rajauksiin, muttei sen yli.
Muistaakseni myös The Body Shopilla on samanmoinen (kuinka yllättävää).

Flawless lip liner is transparent which is great 'cause it's suitable for all colours. It's kinda funny how you actually can't see your lining but it works. The Body Shop has same one too if I remember right (how surprising).

~ * ~ * ~ * ~

Oletko itse sortunut ostamaan jonkin tuotteen bloggaajan suosituksesta?

pst, pahoittelut kauhean näköisistä kynsistäni!

Ja taas psst, ne jotka ovat kiinnostuneet Lumenen Rasberry Miracle huulikiiltokynistä, niin nyt niitä saa Sokoksesta 3.-16.2 väliseltä ajalla 2 yhden hinnalla (eli 13,50e)! Eli kuinka niin ketuttaa itseäni, kun menin lupaamaan etten enää osta uusia huulimeikkejä?

***

Have you bought any product after reading a blogger's review?

p.s. sorry for my awful looking nails!

Lähetä kommentti