25.1.2014

Lähdevettä, persikkaa ja mandariinia

Nyt sattui sellainen juttu, että sain kulutettua kaksi rasvapurkkia nyt tammikuussa. Toinen on kylläkin kasvoille ja toinen vartalolle, mutta silti: rasvojahan ne molemmat on.

Omasta mielestäni on helpompi tehdä arviot ihonhoitotuotteista silloin, kun tuote on loppu tai edes loppumaisillaan, koska silloin tietää kuinka iho pidempi aikaisella käytöllä reagoi siihen ja onko tuote uudelleen ostamisen arvoinen.

I finished two creams in this month! First is for face and other for body but still, they're both creams.

I think it's easier to do reviews of skincare products when a procust ended or at least almost that. Then I know how my skin really reacts on for long-time use and would I buy a product again.

Lumene Arctic Aqua 24H tasapainottava kosteusemulsio rasvoittuvalle ja sekaiholle


Uuden nassurasvan tarpeessa ostin tämän Lumenen yksilön tarjouksesta ja muistaakseni se maksoi tuolloin n. 6€. Tuote sisältää suomalaista puhdasta, mineraalipitoista lähdevettä ja jonkinlaisin huisinhienon teknologian, jonka pitäisi sitoa vettä ihosoluihin. Tuote on öljytön, jonka vuoksi se sopii rasvasille ihoalueille.

Tuote oli kyllä ihan kiva, sillä iho jäi mattapintaiseksi eikä loistanut kuin Naantalin aurinko. Sopi hyvin mineraalimeikkivoiteen alle. Kosteuttaa, muttei tee ihosta mitään ällistyttävän pehmeää. Tuubi on tosi vaisun näköinen, mutta itselle sillä ei oikeastaan ole niin väliä. Tarjoushintaan voisin kuvitella ostavani kyllä uudelleen sillä normaalihinta, noin 10€, on ehkä pikkaisen liikaa.

When I needed a new face cream, I bought this Lumene Arctic Aqua 24H balancing moisture face cream for oily and combination skin. I bought it on offer so it cost around 6€. This cream has pure mineral rich arctic springwater and some sort of amazing technology, which should absorb water into the skin cells. It's oil-free so it's suitable for oily skin areas.

It was quite nice; my skin was matt and didn't shine. It was good to use under mineral foundation. It moisturise but doesn't make amazingly soft skin. The tube looks kinda pale but for me it doesn't matter so much. I think I would buy this when it's on offer again 'cause I think its normal price (around 10€) is a bit too much of it


LdB Energizing Peach & Mandarin Body Lotion normaalille ja kuivalle iholle


LdB eli Lait de Beauté oli itselleni uusi tuttavuus. Olin nähnyt näitä kyllä kauppojen hyllyissä ja tiedän ainakin äitini käyttäneen jotain näistä, mutta itse en koskaan sortunut ostamaan, ennen kuin viime vuonna.
Tämä vartalovoide sisältää mandariiniuutetta ja hoitavia kasviöljyjä ja tuotteen tuoksussa pitäisi haistaa mandariinia, appelsiinia, persikkaa ja ripaus vaniljaa. Tuoksu oli kyllä hyvä voiteessa, ei liian tunkkainen eikä liian voimakas.

Tämä oli positiivinen yllätys, sillä se imeytyi hyvin ihoon ja teki ihosta sileän tuntuisen. Kuivalle iholle tämä ei kuitenkaan ole tarpeeksi kosteuttava, mutta normaalille iholle tarpeeksi. Kuvittelisin tämän olevan erinomainen kesäkäyttöön. Tuote ei myöskään ole hinnalla pilattu, olisiko jotain 3-4e marketista, jos edes sitäkään.

LdB a.k.a Lait de Beauté was a new acquaintance for me. Well I had seen these on markets' shelf and I know that my mom had used some of these but I never fell to buy these products, until last year.
This body lotion has mandarin extract and nurturant vegetable oils and it's for normal to dry skin. The scent should have mandarin, orange, peach and pinch of vanilla. And yes, the scent was good, not too stuffy and not too strong.

This was a favourable surprise 'cause it absorbed well and the skin felt smooth. For dry skin this isn't moisture enough but for normal skin this would be good. I think this would be excellent at summertime. And it isn't expensive either, was it something around 3-4 euros from market.

~*~*~*~*~

Kuinka teidän rasvavarastot voivat?

How about your creams and lotions collection, is it fine?

Lähetä kommentti