13.1.2014

Pink Punch!

Joulun jälkeiset alennusmyynnit olivat omasta mielestäni aika kehnot näin kosmetiikan osalta. Lähes kaikki alennetut huulipunat olivat erilaisia rumia tummia ruskean sävyjä, joille en oikein lämmennyt.

Löysin kuitenkin Anttilan tarjouksesta IsaDoran huulipunakynän ja koska ihastuin Lumenen samanmoiseen, niin halusin kokeilla myös IsaDoran vastinetta. Valitsin jopa sävyn jota en normaalisti edes valitsisi!

As for the the make up and cosmtics products, after Christmas sales were a bit disappointment in my opinion. Almost every lip colours on sale were different shades of ugly dark browns and I didn't warm up to them.

But I found IsaDora's lip pen on offer and 'cause I liked a similiar product from Lumene, I wanted to try this out too. I even chose a colour which I wouldn't normally choose.


Kierrän huuliväreissä kaukaa pinkit (ja violetit), mutta päätin tehdä nyt toisin, kun valitsin IsaDoran Twist-Up Gloss Stick huulikiiltokynän sävyssä 05 Pink Punch.

Usually I avoid pink (and violets) on lip colours but now I did differently when I chosed this IsaDora Twist-Up Gloss Stick pen on shade 05 Pink Punch.


Oli aika hassua huomata, kuinka tuote ikään kuin sulaa huulille jolloin lopputuloksesta tulee huulikiiltomaisempi, muttei kuitenkaan ihan niin tahmea.

It was kinda funny to notice how this melts on lips to make a glossy look


Oli kiva huomata kuinka tämäkin tuote toimii yhtälailla kuin Lumenen huulikiiltokynä. En ala nyt vertailemaan Lumenea ja IsaDoraa sen enempää, sillä Kvartsiharakan Johis on tehnyt jo sen ja aika samoilla linjoilla olen hänen kanssaan. Hänen postauksen aiheesta voit lukea täältä.

Lyhyesti yhteenveto:

+ Hyvä vaniljainen tuoksu
+ Kosteuttavan tuntuinen huulilla
+ Helppokäyttöinen

It was nice to see how this also worked well like Lumene lip gloss pen.

Summary shortly:


+ Nice vanilla scent
+ Feels moisture on lips
+ Easy to use
Muita huulikiiltokyniin ihastuneita?


Others who likes lip gloss pens?

4 kommenttia

 1. Oi, miten ihana väri! Näyttää aivan ihanan raikkaalta huulilta.:) Jotenkin olen aivan ohittanut Isadoran kynät, vaikka Lumenelta löytyykin yli puolet huulikiiltokynistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin yllätyin värin ihanuudesta ja odotankin kesää miten raikkaalta se silloin näyttää :D
   Itsellä nousi nyt mielenkiinto näitä Isadoran kyniäkin kohtaan, sillä niissä ei ole samanlaista kimalletta kuin Lumenen yksilöissä. Pysyvyydeltään tuntuvat olevan samaa luokkaa ja tuoksussa ja sävyissä ovat vain erilaisia, joten jos tykkää Lumenen kynistä niin sitten Isadoraankin kannattaa tutustua. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. I like pink mouth too :D i had always imagined that i would look like a weird barbie with pink lips but this was nice surprise

   Poista