24.2.2014

Glitter Effect nro 4017

Löysin taannoin Kicksin alesta Dependin Glitter Effect kynsilakkakokoelmasta sävyn 4017 puoleen hintaan eli hintaa jäi kauhistuttavat 2,25€. Ja vaikka glitterit ovat aina yhtä vattumaisia poistaa, niin eihän sitä kimallusta vain voinut vastustaa. (oho, rimmas!)

I found this Depend nailpolish on shade 4017 from Glitter Effect collection at sale. Glitter polishes are such a pain remove but I just couldn't resist those shiny glitters.


Miksi Dependillä pitää olla vain tylsiä numeroita eikä kivoja sävynimiä kuten muilla kynsilakoilla? Tästäkin olisi voinut keksiä vaikka mitä galaktisia nimiä!

Why Depend has only boring numbers instead of cute names like other nailpolish brands have? They could have named this with a nice galactic name or something like that.Käytin lakan kanssa Ciatén vaaleansinistä Cotton Candyä.

I used this together with Ciaté's baby blue Cotton Candy polish.Uskoisin glittereiden näyttävän kivoilta tummempaa lakkaa vasten, sillä itselle tuli enemmän öklö olo noilla vaaleansinisillä kynsillä. Siniset kynnet eivät muutenkaan ole tällä hetkellä tuntuneet ihan omilta, vaikka yleensä pidän sinisen erisävyistä. Vaaleansininen vain ei tunnu olevan vain se "mun juttu".

Ja kuinka ollakaan, niin näyttäisi siltä kuin vaaleansininen olisi tämän kevään väri, ainakin jos Diorin kevätkokoelmaan on uskominen. Pumpulipupun blogista voi lukea postauksen tästä Diorin 2014 Trianon nimisestä kevätkokoelmasta.

Että tällaista päivitystä tällä kertaa!

I think these glitters look very nice and a bit better with darker polish. Honestly I didn't like so much this combination what I tried. Lately I haven't feel so comfortable with blue nails which is kinda funny, 'cause I like different blues but that light one isn't my thing.
  It also seems like that light blue is the color of this year's spring if we look at the Dior's spring collection called Trianon.

So this kind of stuff this time!

5 kommenttia

 1. Ihana glitterlakka, nami! Sopii kyllä just täydellisesti tuon vaaleansinisen kanssa ;) tulee ihan mieleen My Little Pony :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten tulee, oiskohan se tuon sävymaailman vuoksi? :o
   Noi glitterit on kyllä tosi ihania, mutta saa niitä kalastellakin että saa kynsille. :D Pitäisi kokeilla muitakin värivaihtoehtoja tuon kanssa, että mikä näyttäisi itselle mieluisalta. :D

   Poista
  2. Jep! Oon aina rakastanut näitä ns. Millilä poneja ;D siks varmaan ne tulikin heti mieleen.

   Aijaa :s sopiskohan joku tosi haalea vaaleanpunainen/liila, ja ehkä valkoinen olis nätti! Tai sitten jos tolla glitterillä tekis vähän kun ranskiksen? :p

   Poista
  3. Yhteen liilaan pitäisi kyllä kokeilla, jos se on vain vielä elossa :D vaaleanpunaistakin vois myös, vois olla aika hempee! Valkoisen voisi myös laittaa harkintaan :D

   Poista