6.2.2014

Kukkiva Kevät - Spring Time

Taas kerran huulipuna esittelyssä. Kuinka moni on kyllästynyt jo näihin? Toivottavasti ei vielä kovinkaan moni.

Tänään on vuorossa Lumene Wildrose huulipuna, jonka hankin joskus viime vuonna.
Itselläni oli pikkaisen vaikeuksia valita miellyttävin punainen sävyjen 60-71 väliltä, sillä niitä oli ainakin kolme: 62 Hymyhuulet, 65 Perennoja ja 68 Kukkiva Kevät. Useiden sormenpää testauksien jälkeen ja unohtaen useamman kerran mikä oli minkäkin sävyn swatch, valitsin lopulta Kukkivan Kevään.

Once again introducing a lipstick. How many of you have already got tired of these? Hopefully not many.

Today is Lumene Wildrose lipstick's turn which I bought last year.
I had some difficulties when I was choosing a shade at store 'cause there was at least three pretty shades between shades 60-71 which I liked; 62 Smiling Lips, 65 Flowers and shade 68 Spring Time. After several fingertip tests I chose Spring Time. In finnish it's Kukkiva Kevät which actually means Blooming Spring but Lumene has decided to translate it as Spring Time.


En ole varmaan koskaan ajatellut punaisen olevan kevään väri. Olen aina ajatellut kevään värin olevan pastellisen vaaleanpunaisen tai sinisen, vihreän kuin ruoho tai kalpean keltaisen kuin auringonvalo. Näin huulipunaa ajatellen väri olisi siis luultavasti vaaleanpunainen kun puhutaan keväästä, mutta tämä on vain minun mielipiteeni ja mielikuvani.

I have maybe never thought that the colour of spring would be red. In my opinion it would be more like pastel pinks or blues or green like a grass or pale yellow like a sunshine. So the pink colour would be better on lipstick when we're talking about a spring but that's only my opinion.Rehellisesti sanoen en ole oikein tottunut punan sävyyn. Kuvissa ja lampun valaistuksessa se näyttää hyvältä, mutta luonnonvalossa se vaatii hieman totuttelua, ainakin näin talvella. En tiedä pitäisinkö kesällä tästä sitten enemmän. Tai sitten se ei vain oikein sovi omaa hipiääni vasten.

Lyhyesti yhteenveto:

+ Pysyvyys oli odotettua parempi
+ Kevyt, silkkinen koostumus
+ Luonnollisen näköinen, uskoisin että tästä kokoelmasta voisi löytyä hyvä sävy ns. aloitteleville punahuulille
+ Aurinkosuojakerroin SK 15

Honestly I haven't got used to this colour. In photos and lamp's light it looks great but at nature light it takes some especially now in winter. I wonder how it would look like at spring or summer time. Or it isn't just the right shade for me.

Summary shortly:

+ It lasts better than what I thought at first
+ Light silky texture
+ Natural looking red so I think this collection would have good shades for beginners.
+ SPF 15
pic from weheartit.com (original via tumblr.com)
On hauska huomata kuinka Lumenen tuotteet eivät ole enää niin tätimäisiä kuin joskus aiemmin. Tämäkin puna oli mukava, positiivinen yllätys. Kunhan vain oppisin käyttämään tätä sävyä...

It's so nice to notice how Lumene isn't so aunty-like anymore what they used to be in my opinion. This lipstick was nice surprise, but I just wish for learn to use this shade more often...

2 kommenttia

  1. Todellakin oikein kaunis sävy ainakin kuvissa! Kyllä sitä ehkä oppii käyttämään huulipunia useemmin jos vain pakottautuu laittamaan päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on kyllä nätti mutta tunnen itteni niin kalpeaksi sit :D ehkä keväämmällä voisin innostuakin tuosta enemmän?

      Poista