17.2.2014

Luottamukseni ansainneetTänään ajattelin kertoa hieman luottotuoteistani. Jokaiselta varmasti löytyy omansa ja katsotaan kuinka erilaisia - tai samanlaisia - olemme. So get ready!

Today I'm gonna tell you of products I trust. I think everyone has their own so let's see how different - or alike - we are. So get ready!

Meikkipohja

Tämä voi olla jo vähän tylsä vastaus, etenkin useimmille kauneusbloggareille, mutta itselläni se on Lily Lolon mineraalimeikkipohja. Tähän on helppo turvautua sillä hinta-laatusuhde on kohdillaan ja myös oikea sävy oli helppo löytää iholleni. Olen kerran kokeillut jotain toista mineraalimeikkipohjaa (merkkiä en muista, mutta pieni epäillys ettei sitä enää saa mistään kun siitä on todella monta vuotta) ja se oli totaalinen floppi tähän verrattuna. Huomatkaa että kuvassa on Lily Lolon vanha ilme, sillä he julkistivat pakkaustensa uuden ulkonäön tammikuun 27. päivänä.
 Muutaman vuoden jälkeen tätä käytettyäni olisi kiva kokeilla -ihan vain jo kokeilumielessä- jonkun muun valmistajan mineraalimeikkipohjaa, mutta nämä muut tuppaavat olemaan usein myös kalliimpia.


This may be a bit boring answer, especially for most cosmetic bloggers, but mine favourite foundation is mineral one by Lily Lolo. It's always so easy to choose 'cause it's not so expensive and it has good quality and I've found the right shade for my skin tone. I have even tried out some other mineral foundation (I just don't remember what brand it was but I doubt that they don't produce it anymore,) but it was a total flop. Notice that in the picture is Lily Lolo's old look, they shared their new branding at January 27.
 After few years of using this it would be nice to try some other brand's mineral foundation for a long time but somehow those 'others' are more expensive.

Kainalot

Monien kokeilujen -jopa talkin töpöttelemisen - jälkeen löysin itselleni sen sopivan dödön ja se on Versacen Bright Crystal. Joku voi kauhistella kuinka joku viitsii maksaa dödöstä noin paljon, mutta eihän näitä joka päivä ostella ja tämä nyt vain sattuu toimimaan itselläni parhaiten. Keltainen on osoittautunut lempparikseni, mutta välillä saatan vaihdella myös pinkkiin yksilöön.


After many trys  -even using a talc - I found a good deodorant and it's Versace's Bright Crystal. Some of you may be terrified how someone (like me) dares to pay so much money of deodorant but well, I don't buy this every day (about 1-2 in one year) and this just works with me. That yellow is my favoure but sometimes I may choose pink one too.
Finnit
Jos jokin on auttanut kipeisiin ja punoittaviin finneihin, niin hunaja. Hunajahan tunnetusti tappaa bakteereja ja kaikenlisäksi se tekee ihosta myös ihanan pehmeän.
Välillä käytän hunajaa paikallishoitona, välillä taas sivelen koko kasvoille naamion tapaan. Yksi tehokonsti on käyttää hunajan ja kanelin yhdistelmää ongelmakohtiin. Ota kuitenkin huomioon että kaneli on herkästi ärsyttävä aine, eikä välttämättä sovi kaikille. Yhtäjaksoisesti hunaja-kaneliyhdistelmää tulisi käyttää max. 2 viikkoa. Suosittelen myös ennemmin ceylonin kanelin käyttöä, sillä se ei sisällä kumariinia.
Ja onko ihanempaa tapaa huuhtoa kasvoilta naamiota, joka maistuu myös ihanan makealle? Myönnän olevani nykypäivänä aikamoinen hunajafriikki ja saan aina hymyn huulille kun näen esim. mehiläisen kuvin varustettuja pullojen etikettejä yms. Myös kurkkukipuun käytän hunajaa.
Jotkut ovat saaneet finneihinsä apua myös hammastahnasta ja jopa vodkasta.

If something helps for reddish and aching pimples, then it's honey. Honey is known as killing bacterias and also it makes lovely soft skin.
 Sometimes I use honey as a local treatment and sometimes I use it all over like a facemask. One treatment is mix honey and cinnamon together and use it for pimples. But notice that cinnamon is easily irritating and it may not be suitable for everyone, like those which have sensitive skin. Continuously honey-cinnamon compination shoul be used not more than 2 weeks. Also I recommend to use ceylon cinnamon 'cause it doesn't have coumarin.
And is there any sweeter way to wash facemask off which taste sweet? I admit that nowadays I'm one of a honeyfreak and I always get a smile on my face when I see, for example, bottlelabels with little bees and other stuff like that. I use honey for ___ too.
Some people use toothpaste and even a vodka for their pimples.

Kosteutusta

Käytän kookosöljyä yövoiteena, vartalovoiteena ja kuiviin kantapäihin. Kookosöljy on siitä erinomainen, ettei se jätä tahmeaa tunnetta vaan sulaa ja imeytyy hyvin, etenkin jos iho on kuiva. Tämä kuitenkin saa nassun aika lailla kiiltämään, joten sen vuoksi käytän sitä yö-, enkä päivävoiteena.
Öljy soveltuu myös hyvin huulten kuorintaan, kun lisäät sen sekaan sokeria.


I use coconat oil as a night cream, body lotion and for dry heels. Cononut oil is good for that it doesn't left tacky feeling on skin. It melts and absorbs nicely, especially if the skin is dry. The oil makes face shine so that's why I use it only at nights.
 It's also good for scrubbing lips if you just mix some sugar with it.Hiukset
Kyllä se vain niin on, että kunnon hiusharjaan kannattaa satsata. On eri asia harjata hiuksensa henkkamaukan parin euron lätkällä kuin kunnon harjalla, joka ei revi hiuksia ja etenkin kun itselläni on päänahka niin herkkä, että se jo hipaisusta punoittaa (! - arvatkaa vain kuinka hauskaa se kampaajasta oli), niin kyllä se harjan pitää olla kunnollinen. Uskon myös että hiusharjalla on merkitystä hiusten kasvamisen kannalta.
Itse olen mieltynyt omaan Tangle Teezeriin, joka on koristeltu Late Lampaan kuvin (Late Lammas on ihan huippu sarja!). Itse sain tämän siskoltani lahjaksi, hän kun tietää millainen Late Lammas-fani olen.


The truth is that if you want good hairbrush then you should pay a bit more of it. It has a lot of difference if you brush your hair with H&M cheap brush or with good hair salon quality brush which doesn't shred hair - especially for someone like me who has a very sensitive scalp and it reacts on for a touch (! - guess how funny it was for a hairdresser). I also belive that good brush has its meaning when it comes to growing hair.
 I like mine Tangle Teezer which has pics of Shaun the Sheep (Shaun the Sheep is so great show!). I got this from my sister who knows what kind of Shaun the Sheep fan I am.


  ~ * ~ * ~ * ~
Onko tiellä tuotteita joita ilman olisi vaikea olla?

Have you any product(s) you can't be without?

2 kommenttia