25.2.2014

Mäyriä, mäyriä!

Kärsimättömänä olen odotellut pienen paketin saapumista ja vihdoin ja viimein se tuli! Ja katsokaa mitä söpöläisiä se sisälsi!

I have waited so long when a tiny package would arrive and finally it came! And look what kind of little cuties there were!


Myönnän jo ihan suoraan, että päällimmäinen syy noiden hankkimiseen oli söpöt pienet mäyrien kuvat - varma keino saada minut sortumaan heräteostoksiin on kaikki eläinaiheset tuotteet.
Badgerit ovat ymmärtääkseni melko suosittuja tuotteita sen lisäksi, että ne ovat 100% luonnollisia ja onhan tälle myönnetty mm. USDA Certified Organic-sertifikaatti.

I admit that I bought those 'cause of the cute pics of badgers - I always fall for products which have some sort of animal theme.

Badgers seems to be quite popular besides that they're 100% natural and products are i.a. USDA Certified Organic.
Ainesosista


Molemmat näistä sisältävät oliiviöljyä, mehiläisvahaa, risiiniöljyä ja aloe vera-uutetta.
 Huulirasva sisältää näiden ainesosien lisäksi myös CO2-uutteina tyrniä ja ruusunmarjaa ja eteerisiä öljyjä edustavat viherminttu, piparminttu ja laventeli.
Käsirasvassa taas on eteerisinä öljyinä lisätty (sokeri)koivua ja talvikkia.

Both of these balms contains olive oil, beeswax, castor oil and aloe extract.
Lip balm also has CO2 extracts of seabuckthorn and rosehip and essential oils of spearmint, peppermint and lavender.
Hand balm has essential oils of birch and wintergreen.Huulirasva: Highland Mint

"Try it. Use it. Never lose it."

Olen aiemmin käyttänyt Burt's Beesin piparminttuista huulirasvapuikkoa, mutta se on päässyt karkaamaan jonnekin. Myös Badger Balmilla on huulirasvoja puikkomuodossa, mutta pidän tuota pikkuista metallipurkkia jotenkin vain suloisempana, vaikkei se ehkä ole kaikista hygieenisin huulirasvan lotraamiseen.

Tämä ei ehkä ole niin piparminttuinen kuin Burt's Beesin, mutta se ei itseäni niin haittaa. Itselle tulee tuoksusta mieleen ihan se vihreä Jenkki-purkka, mutta onko se nyt mikään ihme, sillä tämähän sisältää sitä viherminttua.
Jos minttu ei innosta, niin tätä on saatavilla myös tangeriinina. Huulirasvapuikoissa taas on vielä enemmän vaihtoehtoja.

Previously I have used Burt's Bees peppermint lip balm stick but it has ran way somewhere. Badger has lib balm in stick also but I think that little tin was more adorable, eventhough it may not be so hygienic.

This isn't so peppermint like Burt's Bees but it doesn't matter to me. Scent reminds me of spearmint bubblegum but that isn't very surprising 'cause this contains spearmint like I said before.
If you're not so much of fan of mint, there's also tangerine version of this. There's even more choices in lip balm sticks.


Oonko ainoa, jolle tulee tästä mieleen Harry Pottereiden Puuskupuh-tupa?
Am I the only one who thinks how this reminds of Hufflepuff?

Siinä missä Burt's Beesin rasva tuntui enemmänkin kuivalta, jota sai aina lotrata ja läträtä koska tuntui kuin se ei kosteuttaisi sitten yhtään, niin tämä mäyrävoide taas tuntuu sileältä ja ehkä hitusen enemmän kosteuttavammalta. Ihan kivan oloinen, vaikkei mikään päätä huimaava ja no, tuo pikkuinen mäyrä kannustaa itseäni käyttämään rasvaa, sillä olen oikeasti tosi huono huulirasvojen käyttäjä.

Tuotetta voi käyttää muuallekin kuin vain huuliin.

Burt's Bees lip balm felt more dry and waxy and it often felt like it wouldn't moisture enough my lips. But this Badger lip balm feels a bit more smooth and maybe a bit more moisturising. It's okay and that little badger cheers me to use balm 'cause actually I kind of forget to use lip balms.

You can use this into skin too.


Käsivoide: Badger Balm For Hardworking Hands

"This stuff works. Try it. Rub it in."


Käsivoide on "kovaa työtä tekeville käsille", sillä yhtälailla myös mäyrien käpälät joutuvat kovalle koetukselle. Tästä on kaksi eri versioia, joista toinen on herkälle iholle, sillä se ei sisällä mitään muuta kuin oliiviöljyä ja mehiläisvahaa. Itse olisin valinnut sen, mutta kuinka ollakaan, että se oli päässyt loppumaan. Muutenkin Badger-tuotteita oli todella niukasti silloin, kun tein tilausta.
Tuoksu ei ole mikään erityisen herkullinen ja se muistuttaa jostain, jota en millään saa päähäni! Aaaargh! Haju ei kuitenkaan ole liian häiritsevä tai voimakas iholle levitettynä.

Hand balm is for 'for hardworking hands' just like badger's paws are forced into hard work. They have two different versions of these and another one is for sensitive skin 'cause it only contains olive oil and beeswax. I would have chose that but it was already sold out like most of Badger products when I made an order.

Scent isn't very delicious but not too bad or strong either. It reminds me of something which I just can't remember, aargh!Ihoni ei ole tällä hetkellä erityisen kuiva, muta mitä kämmenelle tätä sivelin, niin teki se silti ihosta pehmeän. Ei samanlailla kuin käsirasvat, että ihosta jäisi hieman tahmeahko ja ultimaattisen pehmeä, vaan luonnollisesti pehmeä. Vähän kuin ei olisi ollenkaan laittanutkaan mitään tököttiä, mutta kun vertaa toiseen kämmeneen johon ei ole lotrannut vahaa, niin silloin sen eron huomaa parhaiten.
Olisikin siis mielenkiintoista kokeilla miten tämä toimii ihan rutikuiviin käsiin. Viikkoa aiemmin jos voiteen olisin saanut, niin silloin olisin päässyt testaamaan tätäkin in action.Tuotetta voi tietysti käyttää myös muille kuiville ihoalueille kuin käsille.

My skin isn't very dry at the moment but when I applied it into my back of the hand, it still made my skin a bit softer. Not in the same way like some handcreams, it was naturally soft, like I haven't used any balm at all but when I compared it with my other hand which hasn't balm, I noticed the difference.
So it would be quite interesting to try out how this works with really dry hands. If I had got these a week before, then I could have tried this in action, 'cause my hands were dryer than now.


You can use this for other dry skin areas too.Mistä?

Itse tilasin monien kehumasta iHerbistä, jonne tein myös ihka ensimmäisen tilaukseni. Ja tietysti olin sen verran pöljä, etten tajunnut ottaa ilmaista kaupanpäällistä tilaukseni mukaan mutta oivoi, ei sille voi enää mitään. iHerb neitsyyteni kuitenkin menetin näiden mäyrien vuoksi. Tuotteet ei ole hinnalla pilattuja ja vaihtoehtoina on nämä pienet purkit kuten itsellä, tai sitten isommat.
Tilauksen tekemisestä paketti laitettiin samana päivänä postiin ja kesti 4 viikkoa, ennen kuin sain sen itselleni.

I orderes this from iHerb which was my very first order from there. And of course I was so dumb that I didn't realize to choose one freebie but oh well, too late for that. But I lost my iHerb virginity 'cause of these badgers.
These aren't so expensive either and you can choose these little tins like I have or larger ones.
They shipped in the same day when I made my order and it took 4 weeks before I got it.


Ja lopuksi:

Itse hingun lisää näitä Badger-tuotteita ihan vain jo siksi, kun ne on vain niin söpöjä! Itseäni houkuttelee mm. Baby Balm, jota voi tietysti käyttää myös aikuiset, joilla on herkkä iho, Anti-Bug Balm tai suihke kaikenmaailman itikoita ja ökkömönkiäisiä vastaan, Cuticle Care kynsille ja kynsinauhoille, sävyttävä huulivoide ja jonkinlainen vartaloöljy. Hieman myös aurinkovoiteetkin kutkuttelevat.

I would like to have more Badger products just 'cause they look so cute! It would be nice to test Baby Balm which is also for adults with sentivide skin, Anti-Bug Balm or spray against all kind of bugs, Cuticle Care for nails and cuticles, lip tint and shimmer and some kind of body oil too. Also those sunscreen creams looks kinda interesting too.
~*~*~*~*~
Onko nämä söpöläiset teille tuttuja?

Do you know this little cuties?

2 kommenttia

  1. Eivät olleet lainkaan tuttuja mutta hyvä että tutustuin! Tarvitsen meinaan jotain tuollaista ja nämä vaikuttivat juuri sopivilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta nää vaikuttaa ihan kivoilta ja on vieläpä söpöjä! :) eikä hinnallakaan pilattuja sillä itellä nuo maksoi yhteensä n. 6€ kun sain ekasta tilauksesta sen 5$ alennuksen :D

      Poista