31.3.2014

Bad Nail Day

Eräänä päivänä en millään meinannut saada kynsiä laitettua. Siis en sitten millään lailla, sillä aina jokin meni pieleen!


Ensin en tajunnut laittaa tarpeeksi pohjalle nudea lakkaa, jotta lopputulos olisi ollut peittävämpi. Mitä tästä syntyi? Läpikuultavuus, jolloin kynnet muistuttivat enemmän ketjupolttajan kynsiä kuin siltä, miltä niiden piti näyttää.


Toinen ongelma oli koristelu: en sitten saanut haluttua kuvaa millään leimattua ja etenkin vasemman keskisormen kynnen jouduin tekemään ainakin viisi kertaa uudestaan - ja joka kerralla se ei vain onnistunut. Vaikka kuviot tulivat leimasimeen kokonaisena, niin kynnellä menivät joko ruttuun tai tulivat osittain tai menivät liian vinoon.
 Arvatkaa vain sitä kiroilun määrää, joka tämän neidin suusta pääsi.


Jos joku haluaa nyt tietää niin pohjustin kynnet Kicksin Nail Laquer kynsilakka sävyssä Sheer Daisy  ja tämän päälle vedin muutaman kerroksen läpinäkyvää lakkaa, johon olin sekoittanut Lily Lolo mineraaliluomiväriä sävyssä Vanilla Shimmer. Leimauksen on Konadin perusvalkoisella erikoislakalla ja kuviot luultavasti kaikista tunnetuimmasta laatasta, M57.

Onko teillä koskaan 'bad nail day'?

Lähetä kommentti