17.3.2014

Beach Love, Honey!

Vanhempien punien kulutusta olen yrittänyt ahkerasti yhä jatkaa. Jopa näitä muutamaa nudea.

Nudepunat ovat parhaita niiden helppouden vuoksi. Niissä ei ole niin justiinsa, jos ei muista päivän mittaa lisäillä. Ehkä siksi moni on mieltynyt juuri nudemaisiin puniin.

Kolme näistä on MSCHICin Lip Treat nude punia, joita ei taida enää olla edes saatavilla, ainakaan brändin omalta nettisivulta.

Kysynpähän vaan, että mitä vattua blogger tuollekin kuvalle teki?

Yhden punan hinta oli normaalisti (muistaakseni) 16€, joka omasta mielestäni oli kyllä hieman liikaa nudepunasta.
Pari vuotta sitten sähköpostiin kuitenkin kolahti Grouponin tarjous, jossa sai kolme Lip Treat punaa 20 eurolla - ei paha! Punan sävyjä ei saanut valita itse, mutta en antanut sen häiritä vaan laitoin tilausta tuolloin vain tulemaan.

Punan sävyt ovat Beach Beige, Honey Beige ja Love Beige. Huomatkaa sydämen muotoiset tarrat!
Kestävyys ei ole kovinkaan hyvä punissa, mutta ainakin kosteuttavia.


Beach Beige on vain ihana. Se on hieman oranssiin taipuva, kuultava nude joka tuntuu ihanan kosteuttavalta huulilla.Honey Beige on itseasiassa kaikista eniten käytetyin puna, mitä (kisu)meikkipussukastani voi vain löytyä. Kesällä se oli aina ihan must ja aina se pyöri mukana laukun pohjalla. Se heijastaa nätisti valoa.


Love Beige taas ei ole yhtään minun mieleeni, johtuen luultavasti siitä ettei se vain sovi. Sillä saa aika peitepuikkomaiset huulet mattaisen koostumuksensa ansiosta. Omaa hipiää vasten se näyttää lähinnä vain oudolta ja epäluonnolliselta ja saa kasvot näyttämään värittömältä. Ehkä pitäisi vain kylmästi luopua punasta.
Hassua kyllä, niin kuvassa se näyttää jopa siedettävältä.

~*~*~*~

Löytyykö näitä teiltä tai mitä mieltä olette brändistä?
Lukekaahan muuten nettan blogista hieman MSCHICin historiasta, jos ette itse muista tai haluatte muistella!

2 kommenttia

 1. Oli kiva nähdä punat postauksessa! Beach Beige ja Honey Beige ovat kyllä nättejä ja mukavan helppoja sävyjä! Kävi tosi hyvä tuuri, kun törmäsi tuohon diiliin tuolla hinnalla.:) Pitäisikin taas kunnostautua huulipunien käytössä - nyt kun olen lähinnä kiiltoja ja huulikiiltokyniä opetellut ottamaan arkimeikkiin - nudepunat osaavat olla tosi nättejä ja antavat mukavan huolitellumman ilmeen, mutteivat kuitenkaan pomppaa liikaa kasvoilta...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beah ja Honey on kyllä mukavia käyttää, kun näyttävät luonnolliselta vaikka honeykin vivahtaa ruskeaan. :D Harvoin innostun juuri nudeista vaikka ne olisi päivittäiseen käyttöön sopivia ja ei tarvitsisi murehtia niin paljoa, miltä näyttää parin tunnin kuluttua. Noista kahdesta olen kuitenkin tykännyt. :)

   Huulikiiltokynät on ainakin tällaiselle puna-addiktille loistavia, kun saa väriä huulille nopeasti ja huolettomasti. :D Itsekin olen oikeastaan niitä suosinut viime aikoina enemmän arjessa.

   Poista