24.3.2014

Buff & Lemon - Lily Lolo Primer

Vaikka olenkin todella huono luomivärien käyttäjä, niin sen verran olen kuitenkin oppinut että luomiväri ei ole mitään ilman pohjustajaa. Joten jätetään nämä tuhannet huulijutut hetkeksi sivuun, sillä ajattelin nyt kertoa yhdestä luomivärin korostavasta ystävästä, eli Lily Lolon Prime Focus primerista.Kuvat on otettu jo kauan aikaa sitten (lue, yli puoli vuotta sitten), joten koittakaa olla piittaamatta noista toisen blogini vesileimoista. hehe.

Lily Lolon luomivärin pohjustaja sisältää kaksi eri sävyä: vasemmalla oleva Buff neutralisoi ja antaa tasaisemman sävyn silmäluomille, jotta luomivärin oikea sävy pääsisi oikeuksiinsa. Oikealla puolella oleva sävy Lemon taas peittää tummat alueet.

Lemon on paljon kuivemman oloinen ja hieman ehkä haastavampikin levittää kuin Buff, joka puolestaan levittyy ihan kivasti. Lemon on sävyltään myös aika keltainen, joka voi joillekin punapohjaisille ihoille olla liiaksikin.Kuten yllä olevista kuvista huomaa, niin Lumenen primeri tuo luomivärin hohdon enemmän esille. Pigmenttiä kiinnittyy ihan hyvin myös Lily Lolon primeria käytettäessä, muttei kuitenkaan niin hyvin kuin Lumenessa, jonka vuoksi lopputulos on enemmän valjumpi.
Myös kestävyydeltään Lumenella pohjustettu luomi oli parempi., sillä LL:n primerin kanssa luomiin on kerääntynyt viiruja, kun luomiväri on päässyt karkailemaan eikä niinkään pysynyt toivotunlaisesti paikoillaan.

En sanoisi Lily Lolon primerin olevan pohjustajien aatelia. Luomivärit pysyvät paremmin tämän kanssa kuin ilman, mutta uskon että parempiakin tuotteita löytyy. Vaikken koskaan ole kokeillut kauneusbloggaajien keskuudessa olevaa must-tuotetta, UDDP priemria, niin uskoisin että tämä Lily Lolon ei ole lähelläkään sen tasoa, jos kerta Lumenenkin primeri saa luomivärin näyttämään paremmalta.

Lähetä kommentti