10.3.2014

Cherry Blossom

Käytän harvoin sävyttäviä huulivoiteita. Kuitenkin sorruin hankkimaan yhden sävyttävän huulivoiteen ja pelkään pahoin että se on vieroitusoire siitä, kun en ole ostanut ainoatakaan uutta kevät/kesä huulipunaa, joita näkee tällä hetkellä niin kaupoissa kuin lehdissäkin (tai no, blogeissa). Kääk!


Tämä kiusauksen aiheuttanut tuote on Figs & Rougen sävyttävä huulivode. Cherry Blossomin sävy on pehmeä kirsikka ja tuote mainostaa olevansa 100% luonnollinen.

Inc-lista on näinkin lyhyt: Ricinus Communis Oil (risiiniöljy), Hydrogenated Castor Oil (hydrattu risiiniöljy eli toisin sanoen PEG-40), Copernicia Cerifera (karnauba) wax, Parfum (hajuste), CI15850, Benzyl Alcohol (bentsyylialkoholi), Limonene (limoneeni).

Inc-listassa joidenkin huomio voi kiinnittyä hydrattuun risiiniöljyyn. Mitä itse netistä hieman tutkin, niin ymmärtääkseni tämä ei ole ihan niin luonnollinen ainesosa kuin antaa ymmärtää ja jotkut jopa sanovat, että tätä pitäisi välttää kuten monia muitakin PEG-alkuisia ainesosia. Mene ja tiedä sitten tuostakin, huoh.

Lisää tästä ainesosasta voit lukea täältä, jos kiinnostaa. Sivusto on englanniksi.


Jos nyt puhutaan tuosta tuubista, niin itselle tulee siitä mieleen ne pikkuiset hiusten hoitoainetuubit, joita aina hiustenvärjäyspaketeista tulee mukana.


Huomasin, etten itse oikein pidä tuosta tuubista. Se on jotenkin niin... epäkäytännöllinen! En voisi kuvitella lisäileväni tätä pitkin päivää, ainakaan julkisella paikalla. Helpointa on puristaa tippa sormenpäähän ja levittää sitten huulille.


Sanoisin että tuote on oikeastaan aika huulikiiltomainen ja makukin on kuin huulikiillolla. Sävyä ei tule huomattavasti huulille, mutta oikeastaan näissä kuvissa sen huomas vasta, että jotain väriä sitä nähtävästi ilmestyy. Kuin omat huulet, mutta vähän paremmat ja vieläpä pienellä kiillolla.
Tuote kyllä pehmeäntää huulia, eivätkä tunnu enää niin kuivilta mutta jokin tässä vain on, etten ihan innostunut niin paljoa mitä ajattelin.


Huomioni on kiinnittynyt kuitenkin brändin pikkupurkeissa oleviin rasvoihin, joista ainakin Rambling Rose on voittanut jonkinlaisen Beauty Awardsin vuonna 2009.

Onko Figs & Rouge tuttu teille?

Lähetä kommentti