6.3.2014

DIY Kynsilakka

Tiesitkö, että mineraalimeikkejä voi käyttää myös kynsiin?Itse käytin näihin kynsiin yhtä Lily Lolon poskipunaa, sävyä Cherry Blossom ja tuloksena on persikkapinkit kynnet, vaikka kuvassa näyttävät aika oranssilta. Sävy oli jotenkin tosi hankala kuvata, vaikka kuinka mallailit ikkunan lähellä jotta saisi luonnonvaloa ja salama taas rai... pilasi kuvat.

Ja näin se tehdään:

1. Ripottele haluamaasi mineraalimeikkiä esim. alumiinifoliolle.
2. Kaada haluamastasi läpinäkyvästä lakasta pieni loraus foliolle.
3. Sekoita nämä kaksi ainesta keskenään ja aloita lakkaaminen.
4. Toista tarvittaessa edelliset kohdat (liian isoa satsia tehdessä lakka kerkeää kuivumaan, joten kannattaa aloittaa pienestä määrästä ja toistaa sama sitten uudelleen).Kuvat eivät tee ihan oikeutta sävylle, sillä se on ihan nätti kynsillä. Halusin kuitenkin myös kokeilla jotain koristeluakin tämän kanssa.
"Jouduin" tekemään nimettömän kynnen typerästi kun se meni hieman pieleen (ihan kuin ei nyt olisi, mwhaha!), mutta on niitä huonompiakin lakkauspäiviä ollut.
Muistakaa putsata kynsinauhat ja sormet lakasta, ettei lopputulos ole ihan niin törkeä mitä itsellä... =^.^= !


Käytetyt tarvikkeet:
  • Lumene Natural Code Base & Top Coat
  • Lily Lolo mineral blusher Cherry Blossom
  • Konad Special Nail Polish, White
  • Konad M2 leimauslaatta
Myös "tavallinen" luomiväri/poskipuna/aurinkopuuteri käy myös, mutta se edellyttää tuotteet murskaamista hienoksi jauheeksi. Eli jos löytyy ylimääräisiä luomivärinappeja joita ei vain viitsi heittää roskiin, niin voit kokeilla ensin tehdä siitä vaikka kynsilakkaa itsellesi.

Oletteko te kokeilleet kyseistä kikkaa?

Lähetä kommentti