3.3.2014

Herra Etana ja Neiti Sakura ne yhteen soppii

Mikä yhdistää etanaa ja kirsikankukkaa? No en minä tiedä, paitsi tämä kasvonaamio.


Tämä korealainen kangasnaamio on viime vuonna saatu tuliainen Thaimaasta. Sain myös kaksi muutakin kangasnaamiota, mutta ne olen käyttänyt jo aikaa sitten (toinen taisi olla ihoa kirkastava ja toinen jonkinlainen porkkanaa sisältävä). Ja ei varmaan jää huomaamatta tuo etanan kuva, saati sitten kissankokoisin kirjaimin oleva teksti Snail Mask. Tuotteen brändi on muuten Pibamy.


Etanan lima, tai no itseasiassa etanaseerumi kauneudenhoidossa ei ole mikään uusi juttu. Muutamia vuosia sitten tämä etanalima nousi hypetyksen aiheeksi ja ilmestyihän sitä myös Sokoksen hyllyille. Etanan limaa on kuitenkin jo käytetty huomattavasti aiemmin ihonhoidossa, sillä kuulemma mm. Hippokrates suositteli sitä tulehduksien hoitoon ja ilmestyihän tuotetta kauppoihinkin reippaasti yli 10 vuotta sitten.

Aito oikea etanaseerumi tunnetaan nimellä Baba de Caracol ja se on niin suosittua, että tästä myydään paljon halpoja feikkituotteita, erityisesti internetissä, joihin kuluttaja lankeaa helposti niiden edullisuuden vuoksi. Todellisuudessahan etanaseerumi ei ole mitään ihan halpaa tavaraa, sillä voiteiden hinnat ovat kutakuinkin 30 eurosta ylöspäin. Lue täältä yhden käyttäjän vinkin siihen, kuinka tunnistaa feikki etanavoide internetshoppailua tehdessä (sivu englanniksi).

Lisää etanan ihmeellisestä limasta voi lukea täältä Darian sivuilta, jos kiinnostaa (myös sekin englanniksi).

Mutta jos palataan takaisin tähän naamiooni.

Olin oikeastaan pikkaisen pettynyt tähän naamioon, sillä olin varta varten säästänyt tämän viimeiseksi. Ja silti ne kaksi muuta olivat tätä parempia - höh!
Käytin naamion eräänä aamuna kun naamani näytti aivan kamalalta. Siis oikeasti, aivan kamalalta, johon ei pelkkä peruspuhdistus  ja -kosteutus riittänyt. Ja lopputulos ei parantunut edes naamion käytön jälkeen. Joten tuplahöh.

Jotkut varmaan tietävät miten kauheaa se on ottaa kuva itsestään kasvonaamion kanssa ja julkaista se vielä täällä virtuaalimaailmassa. Etenkin näillä kangasnaamioilla näyttää aina joko muumiolta (tai jopa muumilta) tai zombilta. Ja varsinkin tällä, jossa oli ihmeellisiä läppiä, toisin kuin niissä kahdessa muussa.


Kasvoni saivat ihan vähän kosteutusta, mutta paremmalta se ei näyttänyt. Meikatessa mömmöä alkoi kuoriutumaan ihosta kuin pyyhekumin purua, joten olisi pitänyt pestä huolellisesti vain pois. Mutta sehän on oikeastaan oma virheeni, kun en sitä tajunnut.

Yleisesti ottaen olen kuitenkin pitänyt kangasnaamioista, sillä ne ovat helppokäyttöisiä, viilentävät yleensä mukavasti kasvoja ja toimivat yksilöt tekevät ihosta hyvän ja kosteutetun tuntuisen.


~*~*~*~

Innostaako teitä kangasnaamiot tai etanan lima?

Lähetä kommentti