3.3.2014

Loppuun kuluneet tuotteet - Helmikuu

Taas on se aika kuukaudesta - nimittäin käydä läpi loppuun kuluneita tuotteita!

Tuntuu hyvältä päästä eroon Freemanin kasvonaamiosta. Ei sillä etten olisi pitänyt siitä, vaan itseltä löytyy jo kaksi muuta brändin kasvonaamiota jotka pitäisi kanssa kuluttaa loppuun. Tykkään muutenkin tehdä nykyään itse kasvonaamiot keittiöstä löytyvistä tarvikkeista, joten näitä valmiskasvonaamioita tulee harvakseltaan käytettyä.
Tämä supisti kohtuullisesti ihohuokosia, joten olen käyttänyt myös paikallishoitona T-alueelle.
Freeman edustaa myös eläinkokeetonta kosmetiikkaa.

Pantenen hiuslakasta ei ole paljoa sanottavaa. Muistaakseni tämän pitoisuus oli 1-5 asteikolla 4. Ihan ookoo, toi jonkinlaista kiiltoa hiuksiin.
Acorellen Tea Garden vartalorasva tuli kulutettua varmaan ennätysajassa loppuun (okei, kyseessä on kuitenkin vain 75 ml tuubi). Tästä pitäisi tulla postausta myöhemmin, joten ne joita kiinnostaa, niin pitäkäähän korvat höröllä.

Doven suihkusaippuat eivät kuivata ihoa liikaa ja mikä olisikaan ihanampi tuoksu, kuin granaattiomena? Oi nam! Granaattiomena on ihana kaikissa muodoissa, enkä ole vielä törmännyt yhtään huonoon granaattiomena-tuotteeseen.

Lorkun silikoniton shampoo on hennoille ja latteille hiuksille, jonka pitäisi  antaa hiuksille upeaa tuuheutta. En huomannut tuota vaikutusta, enkä muutenkaan ihastunut tähän shampooseen. Hiukset pesi kyllä, mutta siihen se tuntui jäävän.

Lähetä kommentti