31.3.2014

Meow Cosmetics tilaus

Arvatkaa miten crazy cat lady voi olla ihan pähkinöissään, kun onnistuin parin vuoden kuolaamisen jälkeen vihdoin ja viimein tekemään tilauksen Meow Cosmeticsille? Siis todellisella kissanaisellahan on meikkituotteetkin jollain tapaa kissoihin liittyviä, joten eihän tuommoista voi sivuuttaa!

Kaiken lisäksi halusin myös vaihtelua, jos tämä paljon kehuttu tuote olisi Lily Loloa parempi vaihtoehto. En ole kuullut tästä meikkipuuterista kuin pelkkää ylistystä, joten pakkohan sitä on päästä testaamaan! Plus ajatus aivan täydellisen sävyisestä meikkipohjasta on kutkuttava, sillä sävyvalikoima on niin laaja.


Oma ja ensimmäinen tilaukseni sisältää siis pelkkiä näytteitä: mineraalimeikkipohjaa eri sävyissä, muutaman poskipunan, luomivärin, aurinkopuuterin ja vihrteävän peitepuuterin punaisuuden peittoon. Kaiken kaikkiaan siis 14 pikkuista pussukkaa näytteitä.

Ja joo, en tule esittelemään näitä kaikkia yhdessä postauksessa vaan esittelen ne mielellään erikseen. Mineraalimeikkipohjasta pelkästään on jo tulossa aika pitkä postaus teille luettavaksi, apuna niille jotka ovat suunnitelleet myös tehdä ensimmäistä tilausta tuolta.

Joten purrmauu, tämä kissamummo lähtee nyt hypistelemään näitä pikkuisia pussukoita. Palataan asiaan myöhemmin!

Lähetä kommentti