24.4.2014

A fuller crimson comes upon the robin's breast

Mulla on yksi kirkas huulipuna ja olen huomannut, että etenkin talvella se on kerännyt hieman katseita. Ehkä siihen ei vain ole totuttu, että kirkkaita huulipunia voisi nähdä myös talvisaikaan?

Tämä katseiden kääntäjä on on Make Up Storen matta huulipuna sävyssä Crimson.Ostin Crimsonin itselleni synttärilahjaksi viime vuonna. Tavallisesti ostan hajuvesiä, mutta koska kylpyhuoneen hylly notkuu niitä jo ihan tarpeeksi, niin ajattelin kokeilla jotain muuta.
 Tajusin ettei meikkipussukassani ei ollut sitä täydellistä punaista huulipunaa, niin ajattelin sitten hankkia sellaisen vihdoin itselleni hyvällä verukkeella. Ja tämä on se lopputulos.

(Meinasin ensin että olisin kysynyt jopa myyjältä apua, jotta saisin myös ammattilaisen näkökulmaa, mutta ujous vei voiton siinä vaiheessa, kun myyjä ystävällisesti kysyi tarvitsenko apua.)

Vavavuum kuinka hiukset leijailee!

Crimson on sävyltään selkeästi oranssinpunainen. Aluksi hieman mietin että miksi ihmeessä menin hankkimaan noin kirkkaan punan, mutta muutaman käytön jälkeen huomasin viihtyväni siinä. Olo ei ollut yhtään epämukava, vaan koin sävyn juuri omakseni!


Viimeisen silauksen epäilyksilleni teki se, kun kerran sain kuulla kuinka seksikkäiltä huuleni näyttivät tämän punan kanssa - nähtävästi punaiset huulet eivät vieläkään vain menetä hohtoaan, vaikkei enää ollakaan siellä 1900-luvulla. Niin ja ainahan pilipalihuuhaalehdissä sanotaan kuinka miehet inhoavat sitä, jos naisella on huulipunaa, joten poikkeuksia kyllä löytyy.
 No itse sain ainakin yhtä punaiset posket ja korvat mitä huuleni olivat tuon kommentin jälkeen.

Koska kyseessä on mattapuna, niin se edellyttää että huulet pitää olla hyvässä kunnossa. Mattapunalla on myös taipumus tuntua kuivalta huulilla ja olen huomannut, että punan lisäily on ehkä hieman hankalaa vanhan, kuluneen kerroksen päälle juurikin sen kuivuuden vuoksi.


Crimson kuitenkin pysyy ihan nätisti huulilla, jos on vain rajannut huulet huolellisesti. Itse levitän punan aina huulisiveltimellä enkä suoraan puikosta. Siveltimellä levitettynä tulos on myös mattaisempi, sillä puikosta levitettynä puna on enemmänkin semi-matta.
Tämä ei myöskään ole jättänyt lasiin järkyttäviä huulipunajälkiä ja kuluu nätisti pois, jos viitsii rajata huulet kauttaaltaan.


Sen verran ujo en kuitenkaan tätä hankkiessa ollut, etten olisi ottanut vastaan myyjän apua huultenrajauskynän kanssa. Myyjä nimittäin ehdotti Make Up Storen omaa kynää, mutta myös halvempaa IsaDoraa, sillä tältä löytyi myös punaoranssille sopiva sävy. Tietenkin halusin sen verran pihistää, että valitsin halvemman ja ei mennyt kauaakaan kun myyjä toi oikean kynän punan lisäksi. Loistavaa palvelua!
 Sävy on siis 32 Mandarine.


Odotan aika innolla pääseväni käyttämään kesällä tätä punaa. Itse tuppaan päivettymään turhankin herkästi, joten uskon tämän sointuvan nätisti myös ruskettunutta ihoa vasten, olematta ihan niin hyökkäävä kuin mitä talvikäytössä. Onneksi aurinko on näyttäytynyt jo enemmän viime päivinä.

“Beauty’s ensign yet
Is crimson in thy lips and in thy cheeks,
And death’s pale flag is not advanced there.”

William Shakespeare - Romeo & Juliet

Lähetä kommentti