28.4.2014

Aprillipilan seuraus

Moni meistä joutui erään aprillipilan kohteeksi. Ja minä olin ainakin se yksi ja varmaan ainoa hölmö, joka uskoi sen.

Meow Cosmetics ilmoitti, että lopettavat mineraalimeikkipohjiensa myynnin.

Menin panikkiin.

Olin juuri hankkinut itselleni näytteet ja haaveillut että jesjes, seuraavaksi kokeilen miumaun (jep, kutsun sillä Meow Cosmeticsia) meikkipohjaa kun Lily Lolon loppuu. Ja sitten tuleekin ilmoitus, että meikkipohja lopetetaan!

Mutta kun menin sivulle, niin siellä sitten oli kieltä näyttävä sfinx, joka naureskeli minunlaiselleni hölmölle kun uskoin koko aprillipilan. Samalla kuitenkin sai alennuskoodin ikään kuin lohdutukseksi, joten pakkohan se oli se meikkipohja tilata - ties vaikka ensi kerralla he ilmoittaisivat tosissaan lopettavansa meikkipohjansa myynnin!


Tilasin siis samantien kaksi munchkinia Purrrfect Pussia sävyissä 1-Sleek Siamese ja 2-Frisky Siamese. Saas nähdä sopiiko Frisky ruskettuneelle iholleni, luulisi nyt ainakin.
Ja huomatkaa miten söpössä neonvihreässä pussukassa nuo purkit tulivat! Ihana piristys!


Purkit itsessään ovat sopivan kokoisia käteen ja sirompia, kuin Lily Lolon vanhan mallinen purkki. LL uudistui tuossa joitain kuukausia sitten, joten en tiedä ovatko uudet purkit muuttuneet yhtään sirommiksi. MC:n munchkin kokoisessa purnukassa on 8g tavaraa, kun Lily Lolo purnukassa oli 10g.

Jos haluat lukea lisää miumaun mineraalimeikkipohjasta tai kaipaat apua sen tilaamiseen tai sävyn valikoimiseen, lukaise aiempi postaukseni aiheesta täältä. Itse olen tyytyväinen meikkipohjaan ja se tunne on ihana, kun kerrankin on omaan ihonsävyyn mätsäävä sävy. Ajattelin aina LL:n olevan tarpeeksi sopiva, mutta tajusin ettei sekään ihan ollut. Tämä MC:n on vielä parempi.

Ja kuten yleensä, myös tämän tilauksen mukana tuli kaksi ilmaista luomivärinäytettä.


Ja kuinka ollakaan, sain taas keltaisen luomivärinäytteen. Tällä kertaa se ei kuitenkaan ole glitterinen Winona R., vaan CatEyes-kokoelman Euphoria. CatEyes kokoelma koostuu mattaluomiväreistä. Suklainen ja upea metallinhohtava Cairo kuuluu Egyptian Treasures-kokoelmaan.


Cairo kyllä näytti aivan ihanalta swatchatessa, pitäisi vielä keksiä joku nätti silmämeikki. Sinänsä onni että sain juuri ruskean luomivärinäytteen, sillä en osaa käyttää mitään värikästä silmäluomilla.

Tällaista tällä kertaa, toivotaan että seuraavat vastaavanlaiset ilmoitukset ovat myös vain aprillipiloja!

Lähetä kommentti