14.4.2014

Hamamelistä päivää!

Onneksi voimme jo pikku hiljaa sanoa että talvi on ohi. Talvi kun vuodenaikana ei ehkä iholle ole se paras, sillä silloin iho tuppaa kuivumaan... ja minähän olen aika laiska pitämään vartalon ihosta huolta. Vaikka ehkä pitäisi tsempata siinä, sillä näin tankotanssia harrastavana se aivan rutikuivakaan iho ei ole paras mahdollinen kun tehdään pitoja (muttei liian rasvattukaan, sillä silloin ei voi tehdä oikein mitään).


Musta on niin kummallista, miten vartalorasva voi maksaa älyttömästi nykyään. Joo, on halpojakin ihan toimivia yksilöitä (mm. LdB oli positiivinen yllätys, josta voit lukaista täältä), mutta kokeilunhaluisena sitä haluaa löytää aina vain jotain parempaa.

No minä sitten tuossa pari kuukautta sitten ajattelin hakea kunnon purnukan vartalorasvaa talven kuivattamalle iholle. Ja siinä purnukassa on 500ml eli puoli litraa tavaraa!
...eikös 500ml olekin puolikas litra?


Tämä Yves Rocherin Hamamélis vartaloemulsio ei ole loppujen lopuksi kovin kallis, sillä iso purnukka maksoi vain 8,90€. Normaalihinta on 14,90€, mutta esim nettisivuilla se näyttää olevan tällä hetkellä n. 9€ hintaan. Ne jotka saavat YR:n kanta-asiakaslappusia kotiinsa, pystyvät hyödyntämään lappusen sen hetkistä tarjousta, sillä tämä ei kuulu niihin "vihreisiin hintoihin".


Emulsio sopii myös herkälle iholle ja se lupaa tehdä ihosta pehmeän - minkä se myös tekee, aivan ihanan pehmoisen, ettei ihoa voi olla hiplaamatta. Emulsio sisältää taikapähkinää, joka virkistää ja tasapainottaa ihoa, glyseriiniä, karitevoita ja kookosöljyä.
Tuoksu on luonnonläheinen eikä ihan niin naisellinen, jonka vuoksi se sopii myös vähän miehisempäänkin makuun. Minusta se on ehkä hieman koivumainen tuoksultaan.
Täytyy sanoa etten ajatellut emulsion tekevän ihosta ihan näin pehmoista, joten tämä oli kiva positiivinen yllätys! Itselläni ei ole jäänyt Yves Rocherin rasvoista kovin hääviä kuvaa, sillä joskus nuorempana ostin jonkin kasvorasvan, joka oli aivan liian tuhtia ja sai naaman vain kiiltämään, joten suhtauduin tähänkin aika varauksella.

Jos siis haluat pehmeän ihon, niin tässä on yksi hyvä vaihtoehto sen saamiseksi. Purnukkaa löytyy myös pienemmässäkin muodossa, mutta tämä iso on tietysti edullisempi hinnaltaan ja sopiva etenkin niille, joilla vartalorasvat loppuvat turhankin nopeasti.

Lähetä kommentti