10.4.2014

Meikkaajan käsissä

Tuossa pari viikkoa sitten Kicksissä oli mahdollisuus käydä istahtamassa meikkaajan tuolilla - ja aivan ilmaiseksi! Koska itse en koskaan ole ollut ammattilaisen meikattavana, niin totta kai istahdin vapaalle tuolille - onneksi en ollut tuona päivänä sipaissut kuin meikkipuuteria ja ripsaria, joten jotain hyötyä siitäkin siis ettei aina ole ihan niin vimpan päälle, kun lähtee kaupungilla käymään. Wohou!

Omasta toivomuksestani korostettiin silmiäni ja kun käytiin hieman läpi mitä värejä omasta meikkipussukastani löytyy, niin päätettiin tehdä ihan perusarkimeikki -yllätys yllätys- ruskean sävyisenä.

Kuvat on otettu muuten aikas monta tuntia meikkauksen jälkeen. Keli oli myös huono, sillä vähän väliä tuli jotain mäiskettä taivaalta tai sitten oli kauhea puhuri, joka sai bad hair dayn näyttämään enemmän nightmare hair dayltä. Mutta ihan hyvin meikki oli pysynyt, vaikka vähän kimalteita olikin varissut silmien alle.


Kaikki tuotteet joita meikkiin on käytetty ovat Make Up Storelta.

Molemmat luomiväreistä olivat mattaisia ja väreinä käytettiin nudea ja lämmintä ruskeaa. Hohtavaa pigmenttiä lisättiin erikseen luomille. Muistaakseni tuolla ruskealla luomivärillä myös tehtiin alarajaus.


Itse ihastuin kovasti tuohon rajauskynään, joka ei ole kaikista ihan se kaikista mustin, joten rajaus ei näytä niin jyrkältä vaan pehmeämmältä. Se on myös vedenkestävä, joten se on ehdottomasti hankintalistallani kesän tulevia hikisiä kuumia päiviä varten. Siinä on myös aavistus kimalletta!Opinpahan samalla, että luomivärinpohjustajaa käytettäessä täytyisi pitää hetki silmiä kiinni, sillä näin estetään luomivärin pakkaantuminen luomivakoon. Joten oops, myönnän tässä oman meikkimokani.

Kokemus oli kuitenkin kaiken kaikkiaan mukava. Ajattelin aina että kokisin oloni kiusaantuneeksi meikkaajan käsissä, mutta ihan turhaa luuloa se oli.

Tajusin tarvitsevani myös uusia mattaluomivärejä, sillä tällä hetkellä kaikki ovat jollain tapaa hohtavia. Sitähän sanotaan että raskasluomiselle mattainen sopii parhaiten ja itsellä se ainakin pitää paikkaansa. Pieni hohde ei haittaa, mutta liiallinen saa luomet muistuttamaan norsun nahkaa.

Muistuttaako teidän arkimeikki tuollaista?

Lähetä kommentti