9.4.2014

Meow Cosmetics luomivärit

Vielä lisää Meow Cosmeticsin tilauksen purkua tänne ja tällä kertaa postaus sopii luomivärien ystäville - jee!

Itsehän en tilannut kuin yhden luomivärinäytteen, mutta kaupanpäällisenä sain kaksi luomivärinäytettä Meow Cosmetics laittaa aina summamutikassa kaksi näytettä tilauksen mukaan, joka on tietysti aina ihan kiva yllätys. Mistä sitä tietää mitä helmiä sieltä voi saada?
 Yleensä pikkuisesta näytepussista riittää muutamaan käyttökertaan ja luomiväristä ehkä vähän pidemmäksikin aikaa.

Tässäpä tämä trio sitten on ja luomiväriä on vähän sudittu miten sattuu, mutta no, menkööt tämän kerran.


Winona R.

ScandalEyesin Legal Scandalsiin kuuluva kultaisen keltainen Winona R, kenenkäs muunkaan kuin Winona Ryderin mukaan. Luomivärissä on glitteriä, joka selittää myös sen miksi kuvassa on tuommoisia hippuja siellä sun täällä, joten huolellisuus ja mahdolliset puuterijarrutkin tulevat tämän sävyn kanssa kyseeseen.
Itselle tulee ihan 70-luku mieleen tästä sävystä, johtuen varmaankin siitä että istuin lapsena monet kerran 70-luvulta olevan auton takapenkillä, joka oli niin ulkoa kuin sisältäkin sinapinkeltainen.
Itse en varmaan normaalisti valitsisi tämän sävyistä luomiväriä itselle, mutta ihan kivaa vaihtelua. Mätsäisi varmaan hyvin yhteen tummempien luomivärien kanssa. Yksinään sävy vaikuttaa vähän sellaiselta, että tekee herkästi sairaan näköiseksi. Ihan kuin olisi maksavika tai jotain.

Marilyn M.

Scandal Eyesin Mysterious Scandals kokoelmaan kuuluva korallinen Marilyn M. Sävy on aivan ihana ja vaikka pussissa se näytti voimakkaasti tumman oranssilta, niin luomilla se muuttui kauniin koralliseksi ja enemmän hempeämmäksi. Pigmenttiä on hyvin ja voisin kuvitella hankkivani tätä ihan pikkuisen purnukallisen vielä joskus! Yhtä ihana kuin itse Marilyn Monroe ja pysyy kauniina pitkään. Oi nams!

"those" heels

Guilty Pleasures kokoelmaan kuuluva "those" heels taas oli oma valintani ja kyseessä on comebackin tehnyt kokoelma ja vain rajoitetun ajan. Viininpunaista luomiväriä olen nähnyt harvemmin missään (ainakaan tällainen joka lähinnä marketeissa hypistelee luomivärinappeja), joten pakkohan tuollaista oli päästä kokeilemaan.
No ei se sävy suurta ihastusta aiheuttanut itselle ja punertavana sävynä sillä voi herkästi saada turpiin saaneen-ilmeen. Mutta muiden sävyjen kanssa maltillisesti yhdisteltynä voi saada ihan kivan, luultavasti. Ei se mikään ruma sävy kuitenkaan ole vaan ihan nätti, kun osaisi vain mätsätä sen hyvin jonkin kanssa.


Miellyttikö joku sävy teidän silmiä?

Lähetä kommentti