30.4.2014

Vihreän vallankumous

Mulla on yksi pienimuotoinen ongelma.


Omistan ihanan Inglotin luomiväripaletin, jonka kokosin itselleni joitain vuosia sitten Freedom Systemillä, eli kokosin sen sävyistä jotka itse halusin. Ja tiedättehän miten ihanan pigmenttisiä Inglotin luomivärit on?
 No tämä pieni probleema on siinä, että vuosia takaperin olin vielä kokeilunhaluisempi silmämeikkien suhteen, joten valitsemani sävyt ovat myös sen mukaiset.

Vaaleanpunaista käytän vieläkin, mutta minkäköhän idean olin saanut sinisen ja vihreän luomivärin hankintaan? En tiedä, kai halusin luoda sellaisen sateenkaarimaisen paletin ja kuinka ollakaan, en oikein ole osannut käyttää noita sävyjä.


Selailin yhtä Make Up Storen kuvastoa, josta löytyi Åsa Östergrenin luoma meikki vihreillä luomilla ja pinkeillä huulilla. Lisäksi tuossa meikissä on käytetty huulikiiltoa silmäluomilla, sillä kuvien teema liittyi sateeseen (Rain Check). En voi olla miettimättä, kuinka epämukavalta mallista on saattanut tuntua, kun silmäluomissa on jotain tahmeaa. Miltä se silmien räpyttely tuntuu? Tarraako se luomi sitten luomivakoon kiinni tai jotain?

Mutta hei, mullahan on aika samannäköinen vihreä ja löytyy myös pinkkejä huulimeikkejä, joten pakkohan lookia oli kokeilla!Ja en tykännyt lopputuloksesta, sillä se on omasta mielestäni aika karsea.
 Okei, vappuna sitä voi vaikka ollakin tuossa meikissä kun silloin saa olla miten räikeänä tahansa. Mutta arkikäyttöön? Tuskin, ei ole mun juttu. Keräisin varmaan vain epäluuloisia katseita jos tuon näköisenä lähtisin kauppaan ostamaan maitoa. Toki pinkin punan voisi jättää pois, mutta silti silmämeikki on omaan makuuni aivan liian räikeä. Sävy on kuitenkin aika intensiivinen.

 Ehkä olen liikaa tottunut siihen, että huulet ovat se väriläiskä meikissä eivätkä silmät? Silmät haluan aina näyttävän luonnollisilta, muuten koen oloni liian epämukavaksi.

    
Silmät
  • Lily Lolo Prime Focus Eyelid Primer luomivärin pohjustaja
  • Inglot vihreä luomiväri (sävy: ??)
  • Cliniquen Lash Power maskara, sävy 01 Black Onyx
  • Naked Basics-luomiväripaletin Venus
Huulet
  • IsaDora Twist-Up Gloss Stick, sävy 05 Pink Punch
No, meikkileikit jatkuvat edelleen. Kyllä sitä on aina välillä hauska kokeilla jotain ihan huvikseenkin. Vaikka kyllähän se kuvaston meikki näytti paljon hienommalta.

Pakko myös kertoa, että tuolla Lily Lolon pohjustuksella vihreä näytti jossain vaiheessa aika ikävältä, kun se lähti siitä kulumaan. Hyvä tietää tuokin, sillä ruskean sävyillä sitä kulumista ei huomaa niin selkeästi.

Ideoita saa heitellä paletin sävyjen suhteen!

Lähetä kommentti