15.5.2014

Aprikoosiposket

Jotkut teistä ovat saattaneetkin huomata, että Seppälään on ilmestynyt uusi meikkisarja. Yleensä en niinkään välitä vaateketjujen meikkituotteista, mutta kun näin uutiskirjeessä The Flattering Blush poskipunat, niin pakkohan niitä testereitä oli käydä hiplaamassa.

Sävyjä oli vain kaksi, mutta molemmat näyttivät niin mukavan sävyisiltä, että oli vaikea päättää kumman niistä olisin valinnut itselleni. Luulin että kahdesta sävystä olisi helppo valita mieleisensä, mutta ei se ollutkaan ihan niin simppeliä! Lopulta päädyin kuitenkin persikkaisempaan sävyyn, 01 Sweet Apricot.

Myyjä kertoi että nämä uudet meikit ovat korkealaatuisia ja Keski-Euroopassa valmistettuja. Kuitenkin ostohetken jälkeen huomasin pakkauksen takana olevan tekstin Made in P.R.C, eli tuote on Kiinasta. Olo oli sitten hieman ristiriitainen, sillä myyjä oli kertonut toista mitä itse tuotteessa luki, joten ajattelin vielä kysäistä varmuuden vuoksi yhteydenottolomakkeella asiakaspalvelusta. Ja sain myös vastauksen, jee!

Tässä suora kopio vastauksesta kysymykseeni:
"Kiitos viestistäsi.
Tuotteet tulevat ranskalaiselta valmistajalta, mutta itse tuotantopaikka (=tehdas)
sijaitsee Kiinassa. Eli valmistusmaa on Kiina ja se on merkitty tuotteisiin.
Made in P.R.C tarkoittaa: Made by People's Republic of China."
Näin tämäkin epäkohta on nyt selvitetty! Ja joo, lukeehan poskipunan takana nähtävästi tuo ranskalainen valmistajakin made in P.R.C:n alapuolella (ABC-Distribution 94380, France, jonka tuotteita nähtävästi ovat mm. Elite ja Franck Provost), mutta mistäs minä sen olisin voinut tietää...
 Ja myönnän että olin hieman pettynyt, että tuotteet ovatkin Kiinasta.Kuitenkin puna itsessään ei ollut kovin tyyris, noin 7 euroa. Seppälässä on suht usein osta 3 maksa 2-tarjouksia kosmetiikkatuotteissakin, kuten silloin kun minä tämän ostin. Hillitsin kuitenkin ostamalla vain yhden meikkituotteen, jotta kosmetiikkavarastoni ei kasvaisi liian suureksi.

Punassa on pikkuruisia kimalteita, joten se on aavistuksen hohtava. Pigmenttiäkin on ihan kohtuullisesti ja kerrostamalla sävyä saa aina enemmän. Poskipunien ei mielestäni tarvitsekaan olla äärimmäisen pigmenttirikkaita, sillä silloin välttyy helpommin klovnimaiselta naamalta. Punaa on kuitenkin aina helppo lisätä, kuin poistaa ylimääräistä.


Vaikka puna onkin hieman hohtava, niin olen tykännyt kyllä käyttää ihan arkena. Hohtavuutta ei kuitenkaan ole liikaa.
 Muutenkin olen nykyään lisännyt jälleen enemmän poskipunan käyttöä, kun iho on jo hieman paremmassa kunnossa ja tuohan se mukavasti myös väriä kasvoille, etenkin jos ei ehdi punaa sutia huulille. Ja tietysti on aina kiva mätsäillä poski- ja huulipunat yhteen.

Oletteko te törmänneet Seppälän uusiin meikkeihin jo?

3 kommenttia

 1. On kyllä suloinen sävy! :) muhun ei oikeen kolahtanut nämä uudet meikit, ehkä ihan senkin takia, että ne on Seppälässä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en tutkaillut kuin noita punia, vaikka luomiväreissäkin näytti olevan ihan kivat arkisävyt, mutta epäilen niiden pigmenttisyyttä sitten taas. Luomiväreissä ainakin olisi mukavampi saada enemmän pigmenttiä irti. :D

   Hieman kyllä harmittaa ettei MSCHICin tuotteita enää ole kaupoissa, vaikka olivat ne kyllä myös paljon hintavampia. Tuntuu myös että nämä ovat jyränneet Wet n' Wildin meikit pois tieltä. :/

   Poista
  2. Totta, totta! :) hmm voi olla joo, että nää vähän paikkaa Wet n Wildia :s

   Poista