14.5.2014

Glowing Peach

Tiedän ettei tätä välttämättä olisi tarvinnut... mutta en voinut vastustaa!

Kai se johtuu siitä kun ei oikein huulipunia ole voinut ostaa, niin sitä sitten hankkii tekosyyn varjolla kiiltoja. Onneksi en kuitenkaan ole ihan niin suuri huulikiiltofanaatikko, ettei niissä tule juuri suuria houkutuksia... *köh*

Maaliskuussa en kuitenkaan lähtenyt Kicksistä ihan tyhjin käsin, vaan kassan kautta oli pakko kulkea tämän pahaisen vuoksi:


En ole oikein koskaan pitänyt Max Factoria mielenkiintoisena tai erittäin laadukkaana meikkibrändinä, vaikka tämä loikin 1900-luvun alussa meikkitermin (englanniksi siis make up). Silti en juuri viihdy Max Factorin hyllyllä, vaan yleensä skippaan sen. En vain juuri koskaan näe siellä mitään erityisen kiinnostavaa, joka vangitsisi katseeni.

Mutta tiedättehän, että joskus saattaa jotain jäädäkin katsomaan ja nuo uudet Colour Elixir Gloss huulikiillot saivat minun mielenkiintoni heräämään sävyjensä osalta - ja tietenkin yksinkertaisella ulkoasullaan, jossa on kullan sävyinen korkki. Nämä oli sijoiteltu uutuutena muualle kuin itse Max Factorin hyllylle, joten jo ehkä siinäkin yksi syy miksi pysähdyin näitä katselemaan.


Vaikka kuinka yksi sävyistä, Enchanting Coral huusi minua, niin muistutin koko ajan itseäni siitä kuinka meikkini sävymaailma pyörii liikaa oranssin ja korallin ympäröimänä. Siispä päädyin tähän nudeen, sävyyn Glowing Peach ja onneksi, sillä se on niin helppo sävyltään että sopii moneen eri tilanteeseen. Itse asiassa huulikiilloissa juuri nuden sävyiset onnistun aina kuluttamaan ihan loppuun saakka kyllästymättä.

Pidän siitä ettei kiilto ole liian tahmainen - inhoan sellaisia sitkeitä siirappeja, hyi yök. Se on niin rasittavaa jos vaikka tuuli riepottelee hiuksia ja sitten ne lentelee liisterihuulille ja siinä sitten revitään yksittäisiä hiuksia irti huulista. Tämä taas tuntuu huulilla kevyeltä ja mukavalta.
 Okei, kyllä tämänkin kanssa hiukset saattavat hieman takertua tuulisena päivänä - mikä kiilto nyt ei sellaista muka aiheuttaisi-, muttei kuitenkaan niin pahasti kuin joissain toisissa kiilloissa (ekana tuli mieleen Burt's Beesin ja Eyekon vanhat kiillot).


Tuoksu tässä kiillossa on teennäisen... vaniljainen? Jäljitteleekö se vaniljaa? En minä tiedä ihan varmasti, mutta se sellainen tietynlainen tuoksu kuitenkin, kun yritetään saada tuoksumaan hyvälle mutta se ei täysin onnistukaan, mutta ei se ihan oksettavakaan ole.

Ja tässä on sellainen vaahtoaplikaattori, joka kuuluu kyllä omiin lemppareihin mitä kiiltojen levitystapaan tulee.Hieman hämmentävää oli inci-listan puutteellisuus. En löytänyt koko inciä edes viivakooditarran alta. Höh!
 Kuitenkin pidän tästä helpon oloisesta sävystä ja kiilto kulkeekin itsellä aika usein mukana. Sopii niin arkikäyttöön kuin myös iltameikkiin yhdessä tummien silmien kanssa.

Mutta hei, kerrankin jotain muuta kuin oranssia/korallia/punaista! Jes!

Lähetä kommentti