12.5.2014

Hieman jäljessä, mutta kuitenkin !

Tein uudestaan meikin taannoisesta vappumeikistä, sillä aikaa ei ollut ottaa itse vappuna kuvaa. Vappu antaa mahdollisuuden tehdä täysiä övereitä ja blingblingejä ja vaikka mitä! Itse en kyllä ihan övereitä viitsinyt vetää, eikä ollut oikeastaan aikaa illan treenien vuoksi niin meikkikin piti tehdä pikapikaa. Mutta vältin kuitenkin ruskeaa sävyä!


Tekoräpsyttimiä käytin myös vappuna... jonka jälkeen ne myös tuhoutuivat mukavasti, hehee! Pari hassua ripsitupsua on enää niistä vain jäljellä, joita ajattelin käyttää sitten silmän ulkonurkassa sitten joskus kun tulee taas tarvetta.

Luomiväreinä toimivat Meow Cosmeticsin näytteet mattakeltainen Euphoria ja korallinen Marilyn M., joka yhdessä keltaisen kanssa näytti enemmän oranssiin taipuvalta kuin yksinään käytettynä.Oletin myös kaupungille lähtiessä, että näkisin muillakin blingaavia tekoräpsyttimiä ja omituisia hauskoja asuja mutta pettymyksekseni en nähnyt kuin ehkä vain muutaman! Suurin osa kuitenkin oli haalareissa ja ylioppilaslakeissa, mikä on tietysti aivan ymmärrettävää. Mutta silti!

No joo, itsehän olin mustassa pikkumekossa ja ainoa väriläiskä oli silmämeikkini ja iso keltainen kukkahiuskoriste, että mitä se minä olen asiasta marmattamaan.

Jos ensi vuonna vetäisin kunnon överiblingit, niin meikiltä kuin asulta?

Lähetä kommentti