5.5.2014

I love... kookosta, mangoa, papaijaa, kermaa ja vähän mansikkaa!

Nyt on kesäistä tuoksua!

Sain nimittäin blogin kautta testattavaksi I love...-tuotteita. Nämä ovat varmasti monelle tuttuja ainakin kaupan hyllyiltä ja itse olen käyttänyt aiemmin myös näitä tuotteita.

Paketin sisältö oli aikamoinen piristys, sillä hain sen sateisen harmaana päivänä, jolloin naama meni väkisinkin aika näkkärille. Kotiin päästyäni kuitenkin piristyin, kun sisältä paljastui näinkin pirteän näköisiä tuotteita.

Paketista paljastui kaksi suihkugeeliä, joista toinen on huikeassa 500ml koossa ja kolme huulikiiltoa.Käytin joskus Raspberry & Blackberry vartalovoidetta ja Tropical Paradise vartalorasvaa, joka oli kätevästi pumppupullossa (ja ah, se tuoksu!). Pidin silloin jo tuotteita kivoina ja parhainta tietysti oli niiden herkulliset tuoksut.

Tuotteet ovat kuitenkin nyt päivittäneet hieman ulkoasuaan - ei radikaalisesti, joten tuttu tuote on yhä helppo tunnistaa, mutta hieman. Ainakin fontti on muuttunut ja isommissa pakkauksissa näkyy isompi sydän tekstin alta.


Omat suosikkini ovat suihkugeelit. Coconut & Cream tuoksuu ihanasti kookokselle - ja tämä tyttöhän tykkää kookoksesta! Ja kuka voisi vastustaa ihanan tuoksuisia suihkugeelejä? Ne ovat kuitenkin aina ihanaa pientä hemmottelua suihkussa käydessä.

Mango & Papaya taas sisältää pieniä määriä kuorivia rakeita, joten en ihan sanoisi tätä suoranaiseksi vartalonkuorinnaksi, vaan enemmmän kuorivaksi suihkugeeliksi, sillä niitä hippuja ei ollut niin paljoa, mitä itse olen tottunut käyttämään. Kuitenkin tykästyin geelissä siitä, ettei se tehnyt ihosta kuivaa korppua, vaan miellyttävän ja pehmeän tuntuisen.


I love... taitaa itsekin tietää kuinka herkullisen tuoksuisia heidän tuotteensa ovat, sillä purkkeihin on merkitty, ettei tuote ole tarkoitettu syötäväksi.

Huulikiillot tulivat kolmessa eri sävyssä ja tuoksussa: Coconut & Cream, Mango & Papaya ja Strawberries & Cream.


Mulla on tuubihuulikiiltoja kohtaan vähän ikävä asenneongelma siinä, että leimaan ne kaikki automaattisesti ällön tahmeiksi ja joiden käyttö tekee huulista vain liisteriä. Joten olin sitten hieman hämilläni siitä, ettei nämä olleetkaan sellaisia ällön tahmaisia. Pikemminkin tuntui siltä, kuin olisi laittanut vaseliinia huulille.

Oma suosikkini on ehkä mansikkainen Strawberries & Cream, niin tuoksultaan kuin sävyltään. Myös Mango & Papaua näytti oikein mukavalta, mutta vaaleanpunainen Strawberries & Cream tuoksuu ehkä vähän paremmalta.
Coconut & Cream ei tuoksu niin herkulliselle mitä suihkugeeli, joten se oli aika pettymys sen jälkeen mitä suihkugeeliä olin tuoksutellut. Se ei ollut ihan minun mieleeni.

Sävyissähän ei oikeastaan paljoa eroa ole, lähinnä tuoksussa ja myös maussa.
Epäilen että pikku prinsessat saattaisivat eniten innostua näistä huulikiilloista.

I love... tuotteet on helposti saatavilla ihan markettien hyllyiltä kuin Sokoksesta, Stockmannilta ja Anttilasta. Myös joistain halpahalleista näitä voi löytyä ja hinnat vaihtelevat 4,95-5,95€ välillä, eli hinta-laatu-suhde on näiden kohdalla aika kohdillaan.

Ja hei, kertokaa ihmeessä omia kokemuksia näistä tuotteista, oli sitten vuosia sitten tai vasta äskettäin käytetty tai mitä vain!

Tuotteet saatu blogin kautta, yhteistyössä Satoki Partners Oyn kanssa.

Lähetä kommentti