19.5.2014

Jason kainaloon

Koska luottodödöni loppui, niin tarvitsin uuden. Valitettavasti lompakko ei kuitenkaan antanut sen vertaa myötä, että olisin voinut hankkia lempparini Versacen deodorantin, joten päätin antaa mahdollisuuden halvemmalle yksilölle. Tai siis pakkohan se oli.

Vaatimuksena oli kuitenkin nimenomaan deodorantti, eikä antiperspirantti ja mieluiten ei alumiinia. En nyt ala tässä paasaamaan rintasyövän mahdollisuuksista, sillä itselläni ei rehellisesti sanottuna ole mielipidettä koko asiasta. Olen vain huomannut hikoilevani vähemmän kun käytän dödöä. En sitten tiedä johtuuko se sitten siitä että antiperspiranttia käyttäessä se hiki sitten puskee muualta, kuten vaikka käsistä kahta kauheammin eikä tasaisesti koko kropasta - jos ymmärrätte mitä tarkoitan.
Tai sitten olen vain käyttänyt surkeita antiperspirantteja.

Päätin kokeilla JĀSÖN Naturalin Pure Natural hajustamatonta deodoranttia naisille, joka hehkuttaa alumiinittomuudellaan, parabeenittomuudellaan jne. Ostin tämän lookfantasticista pääsiäisen alennuskoodia käyttäen, jolloin hintaa jäi vain 5,02€.
Myöhemmin huomasin, että tätä myydään myös iHerbissä hintaan 4,15€.

Brändin nimi muuten tarkoittaa parantajaa kreikaksi.


Ensimmäinen käyttökokemus oli vähän niin ja näin. Deodorantti ei oikein haise millekään, joten kainaloihin ei tule minkäänlaista tuoksua. Päivän mittaa kainalot eivät kuitenkaan alkaneet haisemaan ikävästi, joka oli tietysti vain hyvä asia verrattuna vaikka siihen, ettei dödöä käyttäisi ollenkaan.
 Valitettavasti tämä kuitenkin tekee hieman märät kainalot, siis ihan levitysvaiheesta asti. Jos siis haluat lievästi märän tuntuiset kainalot ilman ainoatakaan hikipisaraa, niin tämä toimii siihen kyllä. Versace ei tehnyt niin märkää efektiä ja toki siinä oli myös kiva tuoksu.


Olin myös hieman hämmentynyt, kuinka iso purnukka sieltä paketista oikein tulikaan. Kun on tottunut käyttämään sirompaa yksilöä, niin uusi purnukka tuntui aluksi aika järkäleeltä, kuten kuvasta voitte nähdä.

Deodorantista löytyy myös loikkiva pupunen, joka edustaa eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Hyvä juttu kaikille eläinrakkaille kosmetiikan ystäville, jotka pyrkivät käyttämään vain näitä "puputuotteita". Voisinkin tästä lähtien nimetä kaikki eläinkokeettomat tuotteet puputuotteiksi, hehee!

Deodorantinta löytyy mm. greipin siemenen uutetta, joka kuulemma auttaa hillitsemään pahaa hajua, jota iholla olevat bakteerit aiheuttavat.

En nyt täysin lyttäisi tätä kuitenkaan. Toimii kotikäytössä ja muutenkin silloin, kun ei paljon hillu ja heilu tai muissa tilanteissa, joissa ei tarvitse pelätä märkiä kainalolänttejä. Joitain vaatteita käyttäessä tätä en kyllä mielellään käytä, sillä eihän se ole kenestäkään kivaa katsoa jos toisen t-paidasta näkyy hieman paidan väriä tummemmat kainaloläntit.
 Ainakaan kainalot eivät haise pahalle!

Lähetä kommentti