28.5.2014

Karvainen ystävä

Vihdoin ja viimein se löytyy minulta!


Kaikkien hehkuttama must have-tuote, EcoToolson kabuki.

Ja ymmärrän miksi sitä hehkutetaan. Sillä rakastan sitä.

No okei, en ehkä nyt ihan rakasta, mutta tykkään vain siitä. Ensinnäkin, se on hylsyssä niin se ei sotkeennu meikkipussukassa. Toisekseen, se on ihanan pehmeä mutta silti tiivis.
Kuvassa siis kabuki on jo kerran pestynä ja silti se on säilyttänyt vielä muotonsa.


Itselläni on ollut aiemmin Dermosilin kabuki, joka on kyllä ihan kökkö EcoToolsiin verrattuna. Pesujen jälkeen se on menettänyt jo muotonsa ja harottaakin jo. Se tuntuu myös paljon karheammalta, eikä sillä saa mineraalimeikkipuuteria levitettyä silmän sisänurkkaan, vaan aina on joutunut sormella häivyttelemään rajat. Dermosilin suti on siis 1-2 vuotta vanha.


Oman EcoTools kabukini hankin iHerbistä, jossa se maksoi naurettavat 5,81€. Jopa postikulujen kanssa se tulee halvemmaksi kuin ostaa Suomesta, sillä täällähän sen hinta on tyyliin 15€ ylöspäin. Postikulut oli siis jotain 4$ eli abouttirallaa vajaat 3€, vaikka ensimmäistä kertaa tilaavat saavat tietysti sen 5$ alennuksen koodia käyttämällä.

Kyllä se mineraalimeikkipuuterin levitys tuntuu nyt paljon mukavammalta, kun ei enää pistele naamaa. EcoToolsin kabuki on niin ihanan pehmeä ja meikkipohjakin näyttää paljon nätimmältä.

Dermosilin kabuki ei kuitenkaan joudu roskiin, sillä se sopii ihan hyvin vaikka aurinkopuuterille. Meikkipohja on kuitenkin parempi sutia laadukkaammalla siveltimellä.

Lähetä kommentti