11.5.2014

Loppuun kuluneet - Maalis & Huhti

Maaliskuussa ei ollut ihan niin paljoa loppuun kuluneita tuotteita, niin yhdistin tähän postaukseen sekä maaliskuun että huhtikuun kulutetut tuotteet. Ja kuinka ollakaan, myöskään huhtikuun aikana ei ilmestynyt isoa varastoa tyhjiä purnukoita.

Valitettavasti kuvani maaliskuun tuotteista oli kadonnut johonkin, niin jouduin lainaamaan kuvia sitten netistä. Toisaalta, kännykällä ottamani kuva oli kyllä älyttömän ruma.
Escada Island Kiss: frgrantica.com, Lily Lolon meikkipohja: lilylolo.co.uk, Doven suihkusaippua: amazon.com

Escada Island Kiss EdT 50 ml hankin laivareissulta vuonna 2011 tai 2012, kun se ilmestyi sinne. Itselläni oli aina ollut ennakko-odotuksia Escadan tuoksuja kohtaan, mutta tämä osoittautui ihan kivaksi ja oikein toimivaksi kesällä. Lopulta tämä päätyi kuitenkin työtuoksuksi ja loppuvaiheessa kerkesin jo hieman kyllästymään.
 Tämän kanssa kävi myös hieman hassusti niin, että kun vain pikkuinen loraus, tuskin edes teelusikallista oli enää jäljellä pullossa, niin se kaikki haihtui vain pois. Tämän ansiosta kylppärin hyllyssä oli jäljellä tyhjäpullo vihertävänkeltaisen, limaisen mömmön päällä. Yritin etsiä jonkinlaista halkeamaa tms, mutta en löytänyt sellaista koko pullosta. Hassua.

Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri
(sävy Warm Peach) on ollut monta vuotta luottotuotteeni. Nyt kuitenkin vaihdoin Meow Cosmeticsin meikkipohjaan.

Doven Go Fresh suihkugeeli nektariinin ja valkoisen inkiväärin tuoksuisena. Ihana tuoksu ja tykkään muutenkin näistä Doven suihkusaippuoista, jotka eivät kuivata liikaa ihoa ja tuoksuvat silti hyvälle. Namnam!Nivea Daily Essentials Mattifying Day Care päivävoide sekaiholle oli ihan ookoo muttei mikään mullistava. Tekee ihosta mattapintaisen eikä kiiltävää ja soveltuu myös meikin alle käytettäväksi. Voide on 50ml tuubissa ja sisältää UV-suojan.

Versace Yellow Diamond deodorantti on ollut luottotuotteeni mitä deodoranttiin tulee.

Lähetä kommentti