13.5.2014

Mitä yhteistä on Ihmemaalla, musikaalilla ja Riolla?

Olen vältellyt täällä blogissa tällaisia himotus-kollaaseja, jotka tuntuvat usein myös jakavan mielipiteitä. Jotkut tykkää niistä hirveästi, kun taas jotkut pitävät niitä vain turhana tuotteiden mainostamisena.Valitettavasti kosmetiikkablogeissa ei periaatteessa voi välttyä tuotteiden mainostamiselta, sillä jos jättää mainitsematta mitä tuotetta on käyttänyt vaikka päivän lookissaan, niin kyllä sitä sitten yleensä kysytään (tai kitistään että miksei voi kertoa, mitä tuotteita on käyttänyt).

Mutta nyt on vain pakko jakaa epätoivoni teille ja kertoa tämänhetkiset himotuskohteeni ja miksi (ties vaikka siellä ruudun toisella puolella olisi kohtalotovereita, jee!). Onhan se nyt paljon mukavampi kertoa ne syytkin että miksi juuri nämä tuotteet, kuin vain heittää summamutikassa jotain.

Kuvien alkuperät: DIORin addict fluid stick: feelunique.com, IsaDoran huulipuna Isadora.com, Rocky Horror Picture Show-kokoelma: facebook.com/piCturepOlish

DIOR addict fluid stick sävyssä Wonderland
Aina kun käyn vaikka Sokoksessa, niin menen hiplaamaan tuota sävyä. Ja sitten kun näin sävyn nimen, niin menoahan se sitten oli. Ihanan sävyinen kiilto, joka tuo mieleen hullunkurisen maailman varustettuna puhuvilla eläimillä kuten virnistelevällä Irvikissalla, kiireisellä pupulla ja hookaa polttavalla kaalimadolla. Niin ja jopa  sen ärsyttävän uteliaan tytön.
 Kiilto myös mätsäisi niin loistavasti korkkareideni kanssa, joita kutsun Liisa Ihmemaassa-kengiksi (ne ovat musta-valkoraidalliset, joissa on punainen korko ja rusetti <3). Sekään ei asiaa helpota, että olen lukenut paljon positiivisia arvosteluja addict fluid stickeistä.
Harvoin innostun pinkahtavista punista/kiilloista, mutta Wonderland on aina Wonderland. Ja sävy on oikeasti ihanan näköinen.

IsaDora Perfect Moisture lipstick sävyssä 167 Rio Fever

IsaDoran 2014 kesäkokoelma sisältää tämän herkullisen näköisen korallinoranssin punan. Koen suurta vetoa aina oranssiin taipuviin puniin, ehkä jo senkin vuoksi että ne sopivat paremmin kuin puhtaat punaiset (tai ainakin itse koen niin). Onneksi IsaDora ei ole niin tyyris merkki kuin Dior, mutta se taas tietää että tähän on myös helpompi sortua ties minkä tekosyyn nojalla.
 Törmäsin tähän Violan Killer Colors-blogissa ja punahan näytti ihanalta neidon kuvassa. Mutta tarvitsenko muka oikeasti lisää oranssiin taipuvia punia?

Picture Polishin The Rocky Horror Picture Show kynsilakkakokoelma.
Haluan ne kaikki. Ja vain sen takia, koska se on RHPS-kokoelma. Oikeasti, olen suuri Rocky Horror Picture Show-fani ja olen aina ihan pähkinöissäni, kun näen jotain aiheeseen liittyen.Tähänkin yllättäen törmäsin Killer Colours-blogissa ja lähes jo toivon, etten olisi nähnyt koko kynsilakkaa.
 Näytin myös kaverilleni Frank N. Furterin (<3) kynsilakasta kuvan, johon tämä vain tokaisi (ja joka on myös se syypää, joka sai minut yläasteella ollessani innostumaan koko musikaalista) "etkö voi vain tavalliseen punaisen kynsilakan purkkiin piirtää tuota kuvaa?".
Hassua ettei kokoelmassa ole muuten Riff Raffia. Tai edes Bradia ja Janetia. Tai Eddietä.
 Maailman paras kirppislöytöni on muuten Rocky Horror Picture Show t-paita, joka oli juuri oikean kokoinen ja maksoi vain 4€. Paras löytö ikinä!


Koska lähes kaikki laittavat aina ihanan Sweet transvestite kappaleen, niin annetaan vaihteeksi toisillekin elokuvan kappaleille mahdollisuus. Alunperin olisin halunnut laittaa jonkun toisen Frankin kappaleista, mutta kummasti ne ovat kadonneet Youtubesta vuosien varrella. Voi itku.

Vihastuttaako vai ihastuttaako tällaiset himotuskollaasit?

2 kommenttia

 1. Minäkin himoitsen Wonderlandia! Itse pidän ns himotuskollaaseista. Varmaankin ne jakavat paljon mielipiteitä, mutta eihän koskaan joka postaus voi kaikkia miellyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, hienoa että joku muukin on huomannut sävyn ihanuuden! :D Itse aina kuolaan sitä vähän väliä mm. feeluniquen sivuiltakin (josta se viime katsomalta oli myyty jo loppuun!).

   Himotuskollaaseja on ihan kiva tehdäkin ja purkaa niissä himoitsemiaan asioita, vähän kuin pyöritellen mielessä että hankkiako vai eikö. :) Ja totta, ei kaikkia voi miellyttää ja se jota ei kiinnosta, voi aina kuitenkin skipata koko postauksen. :D

   Poista