7.5.2014

Muistathan suojautua valomöröltä?

Aurinko sen kuin vain enemmän alkaa näyttäytymään! Ja tiedättehän mitä se meinaa? Että kaikki auringonpalvojat alkavat pikkuhiljaa valua kaduilta terasseille ja rannalle nauttimaan valokylvystään.

Itse ajattelin lisätä omaa suojaustani pikku extralla, nimittäin aurinkosuojalla varustetulla huulivoiteella. Toki joissain kiilloissa ja punissakin on suojakerrointa, mutta olisihan se hyvä olla huulirasvassakin. Näin huulipuna ja -kiiltojen suurkuluttajana sitä aina välillä miettii, kuinka voisi estää huuliensa ennenaikaista vanhenemista...

Niinpä päädyin tilaamaan iHerbistä Badgerin hajusteettoman, aurinkosuojakertoimella varustetun huulirasvan.


Myönnän, että halusin tämän sen söpön kuvan vuoksi. Siinä on kuitenkin söötti vaavimäyrä! Muutenkin olen huomannut muistavani rasvata huuliani paremmin, jos pakkaus on suloinen tai muuten kivan näköinen.


Badgerin huulirasva on 100% luonnollinen, sisältäen mm. extra neitsyt oliiviöljyä ja mehiläisvahaa ja sen aurinkosuojakerroin (SK15) tulee sinkkioksidista. Tuttuun tapaan myös tämä Badgerin tuote edustaa eläinkokeetonta kosmetiikkaa.

Niin ja mitä tulee siihen sinkkioksidiin... Sehän on aika valkoista tavaraa. Joten ne joille ainesosa on tuttu, voivat ehkä aavistaa jo lopputuloksen:

Hahaa, ihanat kevätflunssan rohduttamat huulet <3

Huulet ja suupielet ovat kalpean valkoiset ja vaikka tuotteen omassa pakkauksessakin neuvotaan hieromaan sitä huulilla jotta valkoisuus katoaisi, niin kyllä se minulla teki aika kalvakkaat huulet. Tilanne on vielä pahempi jos huulet ovat kuivat, sillä aine tarttuu niihin röpelöihin ja korostaa vain entisestään huulten kuivuutta.
Rannalla huulituote voisi toimiakin, mutta kaupungilla? Keräisin luultavasti vain epäluuloisia katseita. Ja ehkä joku rannallakin saattaisi hieman kytätä...

Ihan pikkuisella määrällä saa vaaleanpunaisemmat huulet, mutta sitä en osaa sanoa, onko siinä enää niin tehokasta suojakerrointa sitten jäljellä.


Tietysti myös iho pitäisi suojata auringolta ja itse sain sopivasti testiin Satoki Partners Oy:ltä tämän Ultrasunin aurinkosuojan, jonka ei pitäisi sisältää mm. hajusteita ja säilöntäaineita. Sen pitäisi kestää hyvin hikeä ja vettä, samoin hankausta. Malttamattomana tietenkin testasin jo pienen määrän käden iholle ja se pikku testaus vaikutti aikas lupaavalta: ei tahmeutta, ei valkoista ihoa ja imeytyy hyvin. Tästä kuitenkin tulen kertomaan vielä lisää joskus myöhemmin, kun pääsen oikein kunnolla testaamaan!

Badger huulirasvan olen ostanut itse, hinta 2,26€ iHerbistä. Ultrasun aurinkosuoja saatu testiin blogin kautta.

Lähetä kommentti