25.5.2014

On Fire

Äääh, en vain voinut taas vastustaa. Ostin nimittäin uuden huulikiiltokynän, tai miksi nyt noita kutsuisi.
 Tämä pahainen on Rimmelin Lasting Finish Colour Rush Balm kiiltokynä, joka kuuluu viime aikoina paljon mainostettuun Rita Ora-kokoelmaan. Sävy on 600 On Fire. Epäilen aika vahvasti, että punan nimi tulee Shine Ya Light-kappaleen mukaan, jossa lauletaan seuraavasti:
Wo-oh, shine your light
Wo-oh, set the world on fire
Wo-oh, shine tonight
Wo-oh
(Set the world on fire)

Rimmelin tuotteet olivat -30% alennuksella Anttilassa, joten tämän hinnaksi jäi vaivaiset 6€ ja rapiat. Ei paha.
Puna tuoksuu hennosti vaniljalle ja olin yllättynyt siitä, kuinka hyvin se pysyi huulilla. Tietysti syödessä/juodessa kului, jättäen mm. kertakäyttöhaarukkaan mukavat punaiset jäljet, mutta ei se silti täysin kokonaan kadonnut huulilta.


Luin jostain nettikaupasta kuvausta, että On Fire olisi sävyltään punaoranssi. Itselle tuli kuitenkin ekana mieleen mansikka tästä sävystä, mutta en tiedä laulaako neiti Ora mitään mansikoista. Uskoisin tämän olevan sellainen punainen, joka sopii monelle.

Aluksi himoitsin sävyä Give Me a Cuddle, joka oli kuitenkin myyty loppuun. Toisaalta ihan hyvä, sillä huomasin tykkääväni käyttää On Firea erityisesti aurinkoisina päivinä, tuomaan väriä kasvoille.


Varmasti artistillekin on hyvää mainosta olla mukana meikkibrändin kokoelmassa, sillä ainakin itse jouduin heti tarkistamaan mihin kappaleeseen tämäkin saattaisi perustua. Itsehän en ole kuullut Oralta kuin radiossakin soitetut R.I.P ja ärsyttävän How We Do (Party).

Lähetä kommentti