21.5.2014

Oriental & Pixie Lott

Tiedättehän sen tunteen, kun löydät jotain hyvää ja vielä halvalla? Minunlaiseni tarjoushaukka on aina innoissaan kun löytää jotain loistavaa halvalla ja hihittelee sitten aina vahingoniloisena itsekseen.

Tällä kertaa tarjoushaukka oli Asokselta löytänyt kaksi Batisten kuivashampoota hintaan 2,81€/kpl eli yhteensä vain 5,62€!
Tarjoushinta koski vain Orientalia ja Pixie Lottia, mutta sehän ei haitannut. Ja kyllä, molemmat ovat ihan 200ml putiloissa, eivätkä mitään matkakokoja.


Orientalin violetti-vaaleanpunaisessa sävymaailmassa koristaa kukkaset ja vaaleanpunainen riikinkukko. Noin nättiä ja tyttömäistä ulkoasua kehtaa pitää esilläkin kylppärissä! Oriental on kaikille hiustyypeille ja kuvailee itseään "sieväksi ja rikkaaksi".

Pixie Lott on "hauska ja kukkainen" ja tietysti myös neidin naama erottuu pullon kyljestä. Tämä taas on kuivashampoo "with celebrity style" eli julkkistyyliin. Tämän ulkoasu on sävymaailmaltaan raikkaampi ja vähän retrompikin kuin Orientalin. Pixie Lott vain rajoitetun ajan myynnissä.

Ja hei, mitä tämä postaus olisi ilman tuota julkkiskampausta? Tässä video itse Pixie Lottin neuvoin, kuinka saada hänen yksinkertainen punaisen maton kampaus:Mutta jos palataan itse kuivashampoisiin, niin nämähän ovat ihan parhautta. Hiuksista tulee ihanan ilmavat ja puhtaan tuntuiset ja näköiset - ah! Tykästyin kyllä näihin enemmän kuin Klippoteketin kuivashampooseen (joka on kyllä kanssa ihan jees, ei sen puoleen).

Oriental oli mielestäni aika kukkaistuoksuinen ja Pixie Lottin enemmän makeampi verrattuna toiseen. En oikein osaa sanoa kumman tuoksusta pidän enemmän.


Suomessa Batistea myydään Kickseissä ja nykyään kuulemma myös Sokoksissa ja ihan Prismoissakin. Itse en näitä vielä S-ketjujen myymälöissä ole nähnyt, mutta en oikeastaan vielä ole yrittänyt niistä etsiäkään.

Lähetä kommentti