6.5.2014

That Moment

Julkkistuoksut tuntuvat jakavan aina vähän mielipiteitä. Joidenkin henkilöiden tuoksua odotetaan melkein kuin kuuta nousevaa (kuten Lady Gagan tuoksun kohdalla tuntui olevan) ja joidenkin kohdalla lytätään jo, ennen kuin koko tuoksua on edes nuuhkaistu. Ehkä julkkistuoksuissa on myös sellainen imago-kyse: ei voi käyttää Justin Bieberin tuoksua, koska inhoaa sen musiikkia, jolloin tuote lytätään jo ensimetreillä.

Itse en oikeastaan niinkään välitä kenen tai minkä tuoksuni on, olihan vuosia sitten eka julkkistuoksuni Naomi Campbellin ja hyvä jos edes tiesin kuka se sellainen Naomi on. Myös Beyoncén pari tuoksua on ollut tuoksuhyllyssäni vaikken häntä fanita, mutta ne vain ovat tuoksuneet niin kivoilta.

Joten kun kysyttiin kiinnostaisiko testata One Directionin uusinta tuoksua, niin ajattelin, että miksipäs ei. Ensinnäkin, rakastan tuoksuja!


Mietin myös että tiedänkö ainoatakaan One Directionin (tai kuten fanit kirjoittavat, 1D) biisiä. Sitten muistin yhden ja sekin on oikeastaan Blogilatesin treenivideon kautta.

That Moment on uusin parfyymi 1D:lta, jatkona aiemmin ilmestyneelle Our Momentille. That Moment on kuulemma luotu (jälleen) faneja kunnioittaen ja pohjana on käytetty joillekin ennestään tuttua Our Momentia, mutta lisätty myös muita vivahteita, kuten kurkkua.
Myös pullon ulkoasu muistuttaa edellistä, mutta korkin kruunun sisällä on kirkas "timantti".

Ensituoksu: vaaleanpunainen greippi, vihreä omena, kurkku ja mandariini
Sydäntuoksu: jasmiini, muguet, pioni ja orvokki
Pohjatuoksu: patsouli, setripuu ja myski

Tuoksu on makeahko, nuorekas ja vähän raikaskin jopa. Itse ainakin haistoin tuon kurkun melko selkeästi ensituoksusta. Ja myönnän, että oikeastaan pidän tuoksusta, sillä siinä on oikeastaan ne elementit joista itse pidän, kuten makeutta, greippiä ja mandariinia.
Olen käyttänyt tätä nyt arkituoksuna ja tämä sopiikin hyvin näin keväällä ja kesällä siihen virkaan.

Valitettavasti That Moment ei omasta mielestäni ole kovinkaan pitkäkestoinen, josta se saa miinusta. Kyseessä on kuitenkin EdP eikä EdT. Eau de Toilette on yleensä ns. laimeampi ja kestää tuoksultaan vähemmän aikaa kuin EdP ja koska tämä on juurikin Eau de Parfume, niin odotin tuoksun olevan pitkäkestoisempi.

Tuoksu on varmasti nuorten One Direction fanien mieleen. Ei tämä mielestäni liian teinimäinen ole, verrattuna vaikka siihen millaisia ällön makeita vadelmatuoksuja käytettiin silloin kun minä olin yläasteella, jotka olivat tyyliin 8€ per pullo Seppälästä. Yhtä hyvin tällainen parikymppinen neitokin pystyy tätä käyttämään, vaikka tietääkin vain yhden kappaleen yhtyeeltä.

That Momentia myydään 30ml pullossa suurinpiirtein 39€ ja 50ml pullossa 49€ ja näitä löytyy niin Sokokselta, Stockmannilta, Anttilasta kuin Kicksistäkin. Tämän merkinnän kuvissa pullo on 30ml koossa.

Tähän loppuun voisi miettiä vielä, millainen minun 14-vuotiaana fanittamisen yhtyeen tuoksu olisi ollut, jos sellainen olisi tullut markkinoille. Luultavasti tuoksu olisi koostunut ruusuista, Jack Danielsista, tupakasta ja nahasta. Ei ehkä kuulosta ihan niin naiselliselta?
 Fanittamani kohde oli siis tuolloin Guns N' Roses.

Mitä te ajattelette julkkistuoksuista?

One Direction That Moment tuoksu saatu blogin kautta, yhteistyössä Satoki Partners Oy:n kanssa.

Lähetä kommentti