23.5.2014

Viime aikojen suosikit

Suosikki-postauksia on aina mukava lueskella muiden blogeista, sillä niistä saa oikeastaan enemmän irti toisen meikkityylistä tai olemuksesta (olenko kyylä tai jotain?) tai jopa fiiliksestäkin. Plus niistä löytyy aina jotain mielenkiintoisia juttuja/tuotteita!

Tässä on omia viime aikaisia lemppareita kosmetiikkatuotteiden osalta, jotka ovat tarttuneet aina meikkipussukasta noin 95% todennäköisyydellä.


KICKSin Bronzing Powder Natural Radiance aurinkopuuteri sävyssä Brazilian Goddess

Innostuin nyt aurinkopuuterin käytöstä, mutten voinut ymmärtää kuinka vaikeaa sopivan aurinkopuuterin löytäminen voi olla! Monien ylistämää Wet n' Wildia ei enää löytynyt Seppälästä ja siinä sitten kierreltiin useita liikkeitä etsimässä sopivaa ehdokasta.
 Lopulta päätin kokeilla sitten KICKSin oman meikkisarjan yksilöä, kun oli pari bonusshekkiä kertynyt varastoon. Brazilian Goddessissa on kultahippuja, muttei se kuitenkaan blingaa överisti kasvoilla, eikä sävykään ole itselle liian oranssi.
(Ja tietysti heti tämän hankinnan jälkeen näyttäisi siltä, että Kicksiltä olisi tulossa uusia, vielä herkullisemman näköisiä aurinkopuutereita. Damn!)

Meow Cometics Purrrfect Puss mineraalimeikkipohja

Pakko sanoa, että tämä kiilasi Lily Lolon ohi. Sävy sulautuu täydellisesti ihooni ja se pysyy myös nätimpänä kauemmin. Purrr, tätä ehdottomasti lisää sitten kun tarvetta tulee sitten taas joskus. On se vain niin ihana ja official crazy cat lady-leima on taattu.
Meikkipohjasta olen aiemmin puhunut täällä ja täällä.Seppälä Flattered Blush sävyssä 01 Sweet Apricot

Tämä on aina ollut helppo ottaa meikkipussista ja sutia vain suoraan kasvoille. Mineraaliposkipunien kanssa on aina hieman niin, että niiden kanssa pitää olla vähän varovainen kun useimmat ovat melko pigmenttisiä. Plus sitten se sirottelu pikku määrä kannelle, josta siitä sitten siveltimeen ja kiireessä ei sellaista vain aina jaksa. Tätä voi levittää myös hieman huolettomammin, vaikka toki olen onnistunut ainakin kerran vetämään tälläkin kunnon klovniposket - ups. Sävy on kuitenkin kiva, kunpa se vain pysyisi myös hieman paremmin kasvoilla kuin vaikka Lily Lolon.
Punasta olen rustaillut aiemmin täällä.

Badger Balm classic lip & body balm, Highland Mint

Huulipunat ovat hieman jääneet vähemmälle, yhtenä melko raskaana syynä kevätflunssan rohduttaman huulet, joten huulirasvaa on kulunut jopa normaalia enemmän. Huomasin muutenkin olevani riippuvainen tästä voiteesta, jota saatan läträtä huulille vaikkei oikeastaan tarvitsisi. Mutta kun tuo mäyrä on vain niin söötti, tuituii! Tulee ihan Tylypahka ja Puuskupuh mieleen tuosta kuvasta.
Mäyrästä olen kertonut aiemmin täällä.


Yritin myös miettiä suosikkituoksuani, mutta olen käyttänyt kaikkia tuoksujani aika tasaisesti viime aikoina. Saas nähdä kuinka tuotteet vaihtuvat kun kesä pääsee kunnolla alkamaan, vaikka ovathan viime päivät olleet tukahduttavan lämpimiä.

Hurrrrmaavaa viikonloppua kaikille!

Lähetä kommentti