28.6.2014

Aamuvirkun ennusteet

Hups, olen hieman laiminlyönyt blogia viime aikoina, mutta mikäpä siihen olisikaan parempi tekosyy kuin kesä! Vaikka uusia blogipostauksia onkin muhinut usein päässä, sillä...Jokaiselta tosi kosmetiikkabloggaajalta
tuntuu löytyvän näitä paljon hehkutettuja Maybellinen Baby Lips huulirasvoja, joita moni odottaakin jo into piukeana Suomen markkinoille. Suomeen nämä ilmestyvät viimeistään elokuussa.
 Itse sain oman Baby Lipsini osallistumalla instagramin kautta kilpailuun ja kappas vain, pääsin 199 muun joukkoon rasvaa testailemaan. Kirjekuoresta ilmestyi rasva sävyssä Pink Punch, joka antaa barbiemaisen pinkit huulet. Huomatkaa muuten, että rasva on saman niminen kuin IsaDoran huulikiiltokynä!
Postausta tästä olisi tarkoitus tehdä vielä paremmin, vaikka nämä ovatkin vilahdelleet jo monien muiden blogeissa jonkin aikaa jo.

Menetin myös neitsyyteni eräälle selektiiviselle kosmetiikkamerkille näin alennusmyyntien aikaan, mutten kerro vielä mille! Tästä tuotteesta olisi tarkoitus tehdä myös postausta ja kuinka ollakaan, kyseessä on tietysti huulimeikkituote.

Viime aikoina olen myös miettinyt meikkipussini sisältöä, tuotteiden tarpeellisuutta ja kuluttamista kosmetiikkatuotteisiin. Myös näistä pohdinnoista olisi tarkoitus rustata jotain tekstiä, jotta voidaan vaikka yhdessä pohtia näitä pinnallisia juttuja aavistuksen pintaa syvemmältä. Tämäkin on aihe josta puhutaan aina paljon blogeissa, mutta aina ne herättävät silti ajatuksia.

Ja mitäköhän muuta vielä ennustaisin? Vaihtelevia sadekuuroja ja aurinkoisia päiviä heinäkuulle? Ehkä muutamia ukkosiakin pyyhältää maan ylitse?

Lähetä kommentti