9.6.2014

Toukokuun (lähes) loppuun kulutetut

Taas on aika käydä läpi loppuun kuluneita kosmetiikkatuotteita, joka on aika perinteikäs postausaihe monilla kosmetiikkabloggareilla.
Ja jep, otsikossa on lisäys 'lähes' sillä...Lily Lolon huulipuna sävyssä Romantic Rose oli loppujen lopuksi vain sulanut epämääräinen klöntti hylsyssään, joten todennäköisesti se meni jo pilalle. Se käy kyllä järkeen, sillä tuote on ollut kohta vuoden avattuna ja koska se koostuu vain luonnollisista ainesosista, niin se ei kestä niin kauaa kuin ns. tavallinen huulipuna. Huulipunien käyttöiäksi muutenkin on määritelty 1 vuosi, oli se sitten luonnonkosmetiikkaa tai ei (näin itse olen kuullut). Joten roskiin vain (yhyy!).
Käyttökokemukseni punasta löydät täältä.

Clinique Lash Power maskarassa oli parasta se helppous minunkaltaiselle laiskiaiselle: helppo putsata lämpimällä vedellä pois ilman meikinpoistolitkuja. Kun vain vähän näyttävämmät ripset, niin olisi ollut oikein mainio, sillä tämä kesti myös pienet itkupurkaukset ja hikoilutkin.

Neutrogenan Visibly Clear pink grapefruit kuorinta-ainetta kasvoille
käytin alussa hyvinkin ahkeraan, mutta loppua kohden käyttö jäi yhä harvemmaksi. Innostuin kuorimaan kasvoja turhankin innokkaasti, jonka vuoksi talven kuivattama iho vain kärsi entisestään - oma mokani siis. Ihan hyvä tuote kuitenkin ja löytyy lähes joka markettien hyllyiltä ja usein tarjouksessakin. Olen tehnyt tästä tuotteesta jo aiemminkin pienen postauksen.


Dove purely pampering nourishing body wash, Almond Cream with Hibiscus oli ihana ja naisellisen tuoksuinen suihkusaippua, jonka voisin hankkia joskus uudelleenkin. Putiloa oli tietysti vielä pakko haistella käytön jälkeenkin...

Wella Professionals Brilliance shampoo hennoille tai normaaleille, värjätyille hiuksille.
No itsellänihän ei ole pian kahteen vuoteen värjätty hiuksia, mutta tämän shampoon olen saanut joululahjaksi (vai olikohan se synttärilahjaksi...). Ja inhoan tehdä arviota shampoista. Huonosta on aina helppo kertoa, mutta jos tuote nyt vain onnistuu pesemään hiukset, niin onhan se vähän hankalaa kertoa muuta kuin "pesi hiukset hyvin". Hoitoaineet taas ovat asia erikseen.
Mutta pesi kyllä hiukset hyvin, ei sen puoleen.


XZ Omena hoitoaine tuoksui ihanasti vihreälle omenalle ja auttoi kyllä hiusten sähköisyyteen. XZ:n tuotteet ovat muutenkin herkullisen tuoksuisia ja hyviä hinta-laatu-suhteeltaan.

Ralph Lauren Pink Pony vartalorasva tuoksuu hyvälle niin kuin hajuvesikin, joka on yksi suosikeistani. Pitäydyn kyllä jatkossa ihan vain tuoksussa.

Lähetä kommentti