6.6.2014

Tuoksujen eskapismia

Taas pientä himotuskollaasia, mutta tällä kertaa ihan vain tuoksuista.

Rakastan erilaisia tuoksuja ja hylly notkuukin aika mukavasti tuoksupulloja. Mutta aina haluan vain lisää!
 Välillä kyllä toivon, että olisi vain pari hassua pulloa, joita rakastaisin yli kaiken ja joiden jälkeen en osaisi käyttää muita. Mutta noh, sitä vain löytää aina muitakin kivoja joita sitten haalii hyllylle notkumaan.

Tuoksuja käyttäneenä sitä on kuitenkin pikkuhiljaa alkanut oppimaan ne itselle sopivat. Minulle ei yleensä sovi kukkaiset, esim. vahvasti ruusuiset tuoksut vaan enemmän makeahkot ja hedelmäiset tuoksut. Monesti päärynä ja vanilja ovat olleet yhdistävä tekijä tuoksuissani.

Mutta nyt niihin himotuksiin:Tuoksujen kuvat: fragrantica.com

Benefit My place or yours Gina EdT
Oikeasti en edes tiedä mille tuo tuoksuu, joten voiko sellaista oikein himoita? Kuitenkin tuoksu oli luokiteltu aika samanlaiseksi kuin Policen TO BE The Queen (tiedättehän sen valkoisen pääkallon kultaisella kruunulla markettien hyllyillä?) ja elementit muutenkin näyttävät itseäni miellyttäviltä. Alkutuoksussa on rosepippuria, bergamottia ja tangeriinia. Sydäntuoksussa pionia, villivadelmaa ja valkoista liljaa. Pohjana on patsulia, tonkapapua ja vaniljaa.
Kaiken kaikkiaan tuoksua kuvaillaan makeaksi ja voimakkaasti patsulin tuoksuiseksi. Patsuli kyllä hieman epäilyttää itseäni, mutta ainahan voi haaveilla ja kuvitella.

Acorelle Absolu Tiaré EdP
Ah, tätä on aina ihana nuuhkutella Sokoksella! Tästä parfyymista löytyy appelsiinia, bergamottia, anista, frangipania, kookosta, ylangia, aprikoosia, seetriä, vaniljaa ja neilikkaa. Iholla tuoksuu makealle, mutta hyvin pehmeästi ja on muutenkin naisellinen.
Itseltäni löytyy ennestään jo yksi Acorellen eau fraiche-pullo teepuutarhan tuoksuisena.

Burberry Brit EdT
Tämä löytyy varmaan useimpien hyllystä, enkä ihmettele miksi, sillä tuoksu on hyvä ja kestää myös iholla aika pitkään. Tästä tuoksusta löytyy mm. limeä, mantelia, päärynää, pionia, mahonkia, tonkapapuja, ambraa ja vaniljaa. Tämä taitaa kuulua vakiokalustoon Sokoksen 3+1-päivillä?

Tommy Hilfiger Pear Blossom EdT
Tämä ei oikein ole erikoinen, mutta ihan kiva. Oikeastaan poikakaverini himoitsee tätä enemmän minulle kuin minä itse, sillä tästä tulee mieleen Ville Vallaton jätskit. Tästä tuoksusta löytyy päärynänkukkaa, nerolia, vadelmaa, santelipuuta, setripuuta, kanelia, kermavaahtoa ja marunaa.
Hyvin päärynäinen ja kieltämättä mukava tuoksu.

Millaisia tuoksuja te olette himoinneet viime aikoina?

Lähetä kommentti