11.7.2014

Pinkit beibihuulet

Tosi kosmetiikkabloggaajalla on taskussaan monien ylistämä Maybellinen Baby lips sävyä antava huulirasva. Ja tietysti sellainen löytyy myös tällaiselta huulimeikkiaddiktilta.Omanihan sain intagramissa järjestetyn kisan kautta, kuten aiemmin jo mainitsin ja tuossahan se oma vauvahuulirasva köllöttää, sävyssä Pink Punch. Ja joo, hylsy on päässyt hieman kakkaiseksi käytössäni kun on pyörinyt ties kuinka monissa eri taskuissa.

Jos olisin itse ostanut tuotteen, en välttämättä olisi valinnut juuri Pink Punchia, sillä itselleni riittää jo IsaDoran yksilö. Toisaalta on kuitenkin aina mukava saada jotain erilaista, sillä lankean herkästi aina tuttuihin ja turvallisiin, niihin itselle sopiviin sävyihin, kun en vain uskalla repäistä ja kokeilla jotain uutta.
Pink Punchin tuoksu on aika makea ja omaan nenään jopa miellyttävästi passionhedelmän tuoksua jäljittelevä. Sen lisäksi että tuote tuntuu siltä miltä huulirasva yleensäkin, niin sävyä tuli yllättävän hyvin huulille jo kertasipaisulla - barbiemaisen pinkit huulet on taattu!
 Mutta, kuten voikin jo hieman arvata, niin sävyn pysyvyys ei ole kovinkaan hyvä, sillä kyseessä on kuitenkin vain sävyä antava huulirasva, eikä huulipuna.Hieman harmittaa kun en saanut rasvan pakkausta avattua nätisti (ehei, minä en malttamattomana mitään saksia käyttänyt vaan omia käsiäni), joten inc-lista meni siinä sitten. Pikaisesti katsastettuna en kuitenkaan löytänyt ainakaan mehiläisvahaa, jota moni tykkää suosivan huulirasvoissa. Korjatkaa ihmeessä jos muistan/katsoin väärin!

Kaiken kaikkiaan Baby lips vaikuttaa ihan kivalta tuotteelta, joka on varmasti erityisesti nuorten tyttöjen mieleen helppokäyttöisyyden ja söpön pakkauksen vuoksi.
 Tykkäisin itsekin rasvasta varmasti enemmän, jos sävy olisi enemmän mieleeni. Noin viileä pinkin sävy ei ole minulle ihan omiaan, mutta kyllä sillekin on käyttöä löytynyt.

Kyllästyttääkö jo nämä Baby lipsit teitä vai odotatteko jo, milloin nämä ilmestyvät Suomen kauppojen hyllyille?

Lähetä kommentti