23.7.2014

Volume 2.0

Ohops, tämäkin postaus on lojunut ikuisuuden luonnoksissa, joten annetaan nyt tämänkin tulla vaihteeksi näkyville!

Koska edellinen maskarani loppui, niin oli pakko hankkia uusi - eihän sitä nyt ilman ripsaria pysty olemaan, kun en omaa tummia ripsiä saati sitten ripsipidennyksiä.
 Ja tiedätte varmaan millaisessa ripsiväriviidakossa sitä saa toisinaan olla, sillä jo yhdeltä brändiltä löytyy montaa erilaista lajia.

IsaDoran normaalihintaiset tuotteet olivat jokusen aika sitten -25% alennuksella ja ajattelin sieltä kokeilla jotain yksilöä. Positiivista oli, että valikoimasta löytyi myös näitä Sensain 38-tapaisia maskaroita, eli helposti lämpimällä vedellä pois pestäviä.

Siitä huolimatta päädyin Mascara Volume 2.0 ripsariin, jonka kanssa ei ole kikkailtu turhia edes ulkoasun kanssa. Aiemmin tämä maskara oli Build-up volume mascara, mutta nykyään se on päivitetty kaksipistenollaan.


2.0 lupaa loistavaa tuuheutta ja mahtavaa pysyvyyttä, niin ettei se varise, tahraa tai valu. Siitä huolimatta se pitäisi olla helppo poistaa (yksi syy miksi valitsin juuri tämän).

Tässä ei ole kumimaista harjaa, vaan "se perinteinen".Maskara on kyllä helppo poistaa ihan vedelläkin. Toisinaan saattaa herätä hieman pandasilmäisenä, mutta siitä voi syyttää jo hieman itseäkin, kun ei kunnolla tehnyt iltapesua silmille.
Pysyvyys on ollut myös ihan hyvä; ei ole lähtenyt varisemaan edes kunnon hikitreeneissä.
Hieman enemmän kuitenkin kaipaisin näyttävyyttä ripsille, jotta tykkäisin maskarasta enemmän. Jotkut toiset maskarat kun ovat pystyneet siihen paremmin kuin tämä, mutta kyllä tälläkin on hyvin pärjätty tähän asti, ainakin arkimeikissä. Kerrostaminen ei tuntunut kauheasti muuttavan juuri lopputulosta.

Muuten, IsaDora myy maskaransa muoviin pakattuna. Juu, se saattaa lisätä ylimääräistä muoviroskaa mutta tämä suojamuovi paljasti myös ensimmäisen käteen tarttuvan ripsarin kohdalla, että tätä oli testailtu (eikä kyseessä ollut testeri), sillä muovi oli revitty auki korkin saumasta. Sen takana olikin sitten avaamattomia maskaroita.

Lähetä kommentti