22.8.2014

Himalaya Herbals

Kesän aikana viimein ilmestyi myös Jyväskylän Prismaan tuote, jota itse olin jo hyvän aikaa odottanut ja kytännyt, että milloin se oikein saapuu. Olin nimittäin näin mainoksen uhrina lukenut jostain naisten aikakauslehdestä, kuinka tuote hehkutettiin olevan oikein lentoemäntien suosikki.

Tämä lentoemäntien suosikki (kuulemma) on Himalaya Herbalsin Nourishing Skin Cream.


Tämä voide sopii hyvin monien kukkarolle, sillä 50ml rasvapurkki ei maksanut kuin vain 2,60€!
Voide on pääsääntöisesti käsille ja vartalolle, mutta itse olen käyttänyt tuotetta vain kasvoille ja dekolteelle. En edes tiedä miksen ole testaillut rasvaa kroppaan...

Voide lupaa kosteuttaa ja kirkastaa ihoa; ainesosista löytyvä aloe vera kosteuttaa ja ravitsee ihoa, kun taas talvikirsikka suojaa ihoa pakkaselta ja saasteilta - kuulostaako hyvältä näin Suomen talveen?

Inc-lista on purkin pohjassa tarran alla, jota ei ehkä ihan kaupassa kehtaa lähteä repimään ja samalla pelätä, kuinka nyt sieltä valvontakameroista katsellaan yhden purkin vandalisointia eikä edes osteta sitä. Siispä laitetaan tänne vielä kuva tuosta luettelosta, jota voitte rauhassa katsella täällä ja tehdä vaikka omia incihakuja samalla:

Listan alkupäässä näyttäisi olevan mineraaliöljyä, joka aiheuttaa ainakin itsellä ristiriitaisia tuntemuksia. En oikein osaa sanoa onko mineraaliöljy kovinkaan hyvä juttu ja varmaan moni muukin on saanut kuulla pelottelua ainesosaan liittyen - niinhän sitä monissa muissa tuotteissakin hehkutetaan kuinka tuote ei sisällä mineraaliöljyä.
Mineraaliöljy ei ehkä myös ole se ihanteellisin ainesosa niille, joilla ihohuokoset ovat laajentuneet, sillä monet väittävät juuri mineraaliöljyn tukkivan ihohuokoset.

Mineraaliöljystä voi lukea itseasiassa lisää Uusi Musta-blogin artikkelista, jos yhtään mietityttää onko kyseinen ainesosa "hyvä" vai "paha".

Mutta millainen se voide on?
No itse olen tykännyt käyttää tätä, sillä se kosteuttaa ja virkistää mukavasti. Kasvoista ei tule ihan mattapintaista, mutta ei nyt liian kiiltävääkään. Kesällä voide oli ehkä liian tuhtia, mutta uskoisin että talvella se olisi loistava. Hinta-laatu-suhde on siis kohdillaan tämän voiteen kanssa ja tuntuu olevan myös ihan riittoisaa.

Uskotteko että halvalla voi saada myös hyvää, vai maksatteko hieman enemmän?

Lähetä kommentti