20.8.2014

iHerb tilausta!

Pitkästä aikaa tuli hankittua iHerbistäkin jotain!


Olen tottunut poistamaan epämiellyttävät karvat sokerointivahalla ja tällä kertaa ajattelin antaa mahdollisuuden SheaMoisturelle. Olen useat kerrat yrittänyt tehdä sokerivahaa myös itse, mutta satojen palovammojen, epämääräisten klönttien ja haljenneiden lasikippojen jälkeen luovutin ja päädyin ostamaan taas valmistuotteen.
 Vielä olen hieman joutunut treenaamaan tämän kanssa, mutta kun se sujuu, niin aion kertoa kyllä tästä tuotteesta lisää. Vaha on myös puputuote, eli edustaa eläinkokeetonta kosmetiikkaa.


Myös mäyräperheeni kasvoi jälleen!
Tiikeribalsami pääsi loppumaan ja ajattelin antaa sitten mäyräbalsamille mahdollisuuden, joten tilasin sitten kokonaisen purkin Sore muscle rubia, joka tuoksuu ihanasti cayenne pippurille ja inkiväärille. Itselle tulee tuoksusta ihan inkivääriolut mieleen.
Nuo kaksi muuta olen tilannut joskus kauan aikaa sitten, mutta laitoinpa samaan kuvaan jotta huomaatte kuinka paljon isompi täysikokoinen tuote on pikkuiseen verrattuna. Isompi tuote tulee myös pikkaisen halvemmaksi, jos kilohintoja vertaillaan.


En silti osaa sanoa onko SMR:sta ollut oikein mitään apua. Ensinnäkin, tiikeribalsami sekä polttaa että viilentää aika voimakkaasti ja se tuntuu myös auttavan jonkin verran. Tämä taas ei tunnu oikein miltään, tai ei ainakaan niin voimakkaasti. Itse en tunne kuin pientä lämpöä, kun taas poikakaveri väitti että tämä tuntui ihan samalta kuin tiikeribalsami.

Jaa-a, liekö sitten toinen meistä herkkänahkaisempi tai sitten se riippuu kuinka kipeytyneet lihakset ovat? Vai olenko liikaa tottunut tiikeribalsamin voimakkaaseen kuumotukseen, jonka vuoksi kuvittelen ettei tämä tehoa ilman samanlaista poltetta?


Tietysti piti myös napata tilauksen mukaan Sierra Beesin Bumpy Road Salve, kun maksoi vain 1$(!) - minä kun satun olemaan sellainen koheltaja, jolla on aina jonkinlaista naarmu tai mustelmaa kehossa. Kuten nytkin on aikamoinen mustelma polvessa. Ja kyynärpäässä "pikkuinen" haava.
 Ihmeisiin tuote ei pysty, mutta kyllä se jotain tuntuu auttavan. Ainakin rauhoittaa punoitusta ja kutinaa, jos ei muuta.

Tällaista pientä tuli sitten napattua, joista kaikki ovat kuitenkin tarpeellisia!

Muistakaahan myös että koodilla VLS245 ensikertalaiset saavat vähintään 5$ alennusta tilauksestaan, jolla säästää jo ainakin postikulujen verran (plus saatte sen jälkeen oman alekoodin jota jakaa kavereille). Ja kannattaa mennä myös suoraan osoitteeseen eu.iherb.com, niin hinnat ovat heti euroina. =^.^=

Lähetä kommentti