6.8.2014

Kesä- & Heinäkuu

Taas on aika katsoa pikku tilastoa siitä, mitä tuotteita on kulunut loppuun kesän aikana.

Kesäkuu

Bioharmonyn Teepuuöljy on aivan loistavaa epätoivotuille finneille. Tippa kipeälle finnille, niin ei kauaa kun siitä pääsee jo eroon. Ei ihme että teepuuöljyä hehkutetaan ja ylistetään niinkin paljon, että jotkut naiset ovat käyttäneet sitä jopa hiivatulehduksen hoitoon. Itse en kuitenkaan kyseistä kikkaa suosittele, sillä kyseessä on todella tymäkkää tavaraa ja onhan niitä haittavaikutuksiakin löydetty.
Mutta finneille aivan loistavaa tavaraa, jota on hankittava kyllä lisää. Omani olen tilannus joskus kauan sitten xoco.fi-verkkokaupasta.

Heinäkuu


I love... Mango & Papaya kuoriva suihkugeeli. Olin hyvin tyytyväinen tähän. Tuote saatu blogin kautta ja lisää siitä voit lukea täältä.

Batiste Oriental kuivashampoo. En yhtään ihmettele miksi Batistea hehkutetaan ja tulen jatkossakin varmasti hankkimaan Batisten kuivashampoita. Lisää tuotteesta voit lukea täältä.

Konjac Bamboo Charcoal Spongen teho loppui viimein noin 3 kk käytön jälkeen ja pakko sanoa, että olen ihan hurahtanut näihin sieniin. Ne todellakin ovat supistaneet ihohuokoseni ja tehneet ihosta hyväkuntoisemman sen lisäksi, että ne ovat niin helppokäyttöisiä. Valitettavasti vain myös poikaystäväni tykästyi sieneen niin, että jouduin jossain vaiheessa piilottamaan sienen tältä (ja luultavasti joudun myös ostamaan hänelle ikioman sienen, jota käyttää rauhassa ilman minun nalkutustani). Lisää sienestä voit lukea täältä. Tuote on saatu blogin kautta, mutta mielipiteet ovat ihan omiani.

Lähetä kommentti