8.8.2014

Musta kissa & Tulidemoni

Minulla on yksi salainen heikkous: Studio Ghiblin elokuvat. Rrrrakastan Hayao Miyazakin elokuvia, jotka eivät ole niin musta-valkoisia ja saavat aina pohtimaan asioita pintaa syvemmältä.

Joten kun näin Shiro Cosmeticsin sävyttävät huulirasvat jotka perustuvat näihin Miyazakin elokuviin, niin pakkohan edes pari niistä oli saada itselle. Miyazaki tinted balms-kokoelmaan kuuluu 5 eri sävyä, joista itse tilasin vain kaksi (vaikka olisin halunnut ne kaikki!).


Vasemmalla koristaa Kikin lähettipalvelusta tuttu musta kissa Jiji, joka on kyllä oma lempparini kyseisestä elokuvasta. Sävyn nimeksi on annettu A Girl and a Cat.
Oikean puoleista hylsyä koristaa Liikkuvasta linnasta tuttu tulidemoni Calficer, joka on kyllä veikeä hahmo, mutta totta puhuen oma ykkössuosikkini tästä elokuvsta on kylläkin itse Hauru. Tämän sävyn nimeksi on annettu Who Swallowed a Star. Kuva ei totta puhuen minusta ole ihan imartelevin, mutta ainakin erilainen!

Joku tarkkanäköinen saattoikin huomata, että nämä ovat mustassa tuubissa, eivätkä hopeisissa kuten sivustolla on kuvattu. Hassua!
Molemmissa rasvoissa on myös makean vaniljainen, ihan miellyttävä tuoksu.


A Girl and A Cat on tuubissa jopa pelottavan tumman violetti, mutta huulilla se on huomattavasti vaaleamman sävyinen. Itseltäni ei juuri malvan tai violetin sävyisiä huulimeikkejä löydy, joten ajattelin kokeilla sitten tällä, kuinka hyvin sävy sopisi minulle. Olen kokenut jonkinlaista hinkua tummempiin huuliin viime aikoina, jotka voisivat näyttää ihanan dramaattisilta syksyllä.
Plus tietysti Jijin kuva oli niin söötti, ettei tällainen crazy catlady voinut olla valitsematta sitä.

Sävyn levityksessä pitää olla hieman tarkka, sillä se ei tahdo levittyä ihan niin tasaisesti. Pigmenteiltään se on myös heikompi, mutta kerrostamalla sävyä saa enemmän irti ja tummentaa huulia sen verta kuin itsestä tuntuu. Pidän myös sävystä, mutta näin ruskettunutta ihoa vasten se näyttää enemmän vain kummalliselta. Jään siis innolla odottamaa syksyä, jolloin sävy varmasti saa enemmän oikeutta ihon kalvetessa!


Who Swallowed A Star
on huomattavasti kirkkaampi sävy, jota kuvaillaan sivustolla korallin oranssiksi, mutta onkin todellisuudessa pinkimpi mitä voisi luulla. Kuvauksen perusteella sävy kuulosti niin hyvältä, että pakkohan se oli valita testattavaksi.

Ja ihanahan sävy on, ei sitä voi kieltää. Auringonvalossa pinkkiin vivahtava sävy tulee hyvin esille, saaden huulet näyttämään ihanan herkullisilta. Rasvassa on myös todella hyvin pigmenttiä, sillä jo yhdellä sipaisulla sävyä tulee runsaasti.
Sävy myös pysyy hyvin huulilla pari tuntia jos ei juo taikka syö.

Tilauksen mukana sain myös pari Starburst makeista, jotka olen jo syönyt ja pari luomivärinäytettä, jotka esittelen myöhemmin, jottei tämä postaus venähdä vain liian pitkäksi.


Kumpi sävyistä teihin kolahtaa?

4 kommenttia

 1. A girl an a cat näyttää tosi kivalta kuvassa huulilla (plus tuo tuubi on ihana).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuubi on kyllä tosi ihana, jo sen vuoksi oli pakko valita se. :D

   Sävy on myös kiva, sillä saa joko ihan kevyen pigmentin tai sitten kerrostamalla voimakkaamman. En malta odottaa syksyä että kuinka sävy silloin toimii, näin aurinkoisina päivinä sitä viihtyy enemmän kirkkaissa huulissa! :)

   Poista