13.8.2014

Nörttiluomivärejä!

Shiro Cosmeticsin tilauksen mukana sain kaksi pikkuista luomivärinäytettä, jotka molemmat ovat kyllä aikas ihania ja mikä tärkeintä: pigmenttisiä.

Kaepora Gaebora & Little Brother

Little Brother kuuluu The Fullmetal-kokoelmaan, joka perustuu Fullmetal Alchemistiin. Olinkin siis into piukeana kun tajusin, että tämä Little Brother sävy kuvaa Alphonsea, Edin haarniskaista pikkuveljeä. Itsehän nuorempana seurasin koukuttuneena Fullmetal Alchemist animea ja palmupäinen Envy oli ehdoton suosikkini sarjan hahmoista! Kun sarjaa alettiin jopa esittää ihan Suomenkin telkkarissa subilla, niin tietysti ne jaksot oli pakko saada tallennukseen, vaikka ne olikin jo nähty.
Kuulemma FMA Brotherhood on alkuperäistä animesarjaa parempi, sillä se tottelee enemmän mangan juonta. Itse en ole tuosta nähnyt ainoatakaan jaksoa, ainoastaan vain sen ensimmäisen animeversion jaksot.

Kaepora Gaebora kuuluu The Legends-kokoelmaan, joka on saanut inspiraationsa The Legend of Zeldasta. Tähän ei oma nörttiyteni riitä, sillä en tiedä pelistä sitten hönkäsen pöläystäkään. Kaepora Gaeobora on kuitenkin joku pöllöhahmo kyseisistä peleistä, joka ymmärtääkseni saa päänsä käännettyä ylösalaisin niin, että näyttäisi siltä kuin toiset kasvot katsoisivat alaspäin. Tai jotain...

Little Brother

Little Brother on yhtä metallinhohtoinen harmaa/hopea mitä haarniskan voisi kuvitellakin olevan. Hyvin rikas pigmenteiltään ja jos yhtään tuntisin vetoa hopeisiin/harmaisiin luomiväreihin, niin olisin tähän hyvinkin tyytyväinen. Näin aluksi kuitenkin riittää pikku näytepussukka.

Kaepora Gaeobora

Kaeopora Gaebora on vaalea ja rusehtavanharmaa ja näistä kahdesta enemmän minun mieleeni. Jos yhtään olisi pulaa ruskeista luomiväreistä, niin voisin kuvitella hankkivani tämän täysikokoisena itselleni. Olen käyttänyt tätä myös niinä kesäpäivinä, jotka eivät ole olleet erityisen kuumia, sillä se on kauniin sävyinen jo ihan yksinäänkin.

Fiilistelläänpä tähän loppuun vielä vähän FMAn yhtä tunnaria, joka taisi olla oma lempparini niistä monista tunnareista joita sarjassa oli.

Lähetä kommentti