27.8.2014

Sugar Cane & Rose Quartz

Sokeri/hiekkalakat ovat jo vanha juttu, mutta täytyy sanoa että pidän niistä enemmän kuin vaikkapa glitterlakoista. Sokerilakkaukset pysyvät paremmin kynsillä, kestäen jopa pahimmankin mukiloinnin joita kynnet joutuvat mm. töissä kestämään, plus ne ovat aavistuksen helpompia poistaa.

Tässä kerran lakkasin pitkästä aikaa kynteni kynsilakkakokoelmani sokerilakoilla.


Näitä sävyjä ei taida enää olla saatavilla, mikä tekee niiden käytöstä vähän uniikimpaa nykyään.
Vaalea Sugar Cane oli ihka ensimmäinen sokerilakkahankintani ja se taisikin kuulua ensimmäiseen Kicksin sokerilakka-kokoelmaan.
Ehkä jopa lievän överisti blingaava Rose Quartz taas oli ihan pakko saada kun sen näin, sitä en muista monenteenko kokoelmaan tämä kuului.


Sugar Cane oli ns. helppo sävy aloittaa sokerilakkojen testaaminen, sillä rosoinen pinta ei ollut siinä niin voimakas ja näkyvä kuin joissain toisissa sävyissä. Sääli vain että lakan kaunis hohde myös katosi hieman lakkauksessa, mutta onhan sävy ihanan hempeä. Ja ei kai lakka nyt kovin huono valintaole ollut, jos kehuja olen saanut "ihanan näköisestä kynsilakasta", näin yhden kaverin sanoja lainaten.

Ja kyllä, olen sotkuinen lakkaaja, joten lakat ovat aina yli kynsien.


Rose Quartz taas suorastaan huusi minua silloin kun näin sen, mutta en millään vain viitsinyt hankkia sitä. Lopulta poikakaverin painostuksesta se oli pakko ostaa, enkä kyllä ole katunut. Kyllähän tällainen harakkaluonteinen neiti kokee vetoa kaikkeen blingblingiin ja onhan se säyltäänkin aika ihana.
Onneksi nämä Kicksin kynsilakat ovat reippaan kokoisia, niin lakka ei pääse ihan heti loppumaan.

Vetoaako teihin enemmän herkkä ja vaalea, vai oikein glitterisen blingaava kynsilakkasävy?

2 kommenttia

  1. Ooooh miten upee toi punanen! Itellä ei oo yhenainutta sokerilakkaa vaikka kaikkee muuta löytyykin.. On siis varmaan tehtävä muutos siihen.. :p

    VastaaPoista
  2. Rose Quartz on kyllä yksi lemppareitani koko lakkakokoelmastani :)

    Sokerilakat on ihan kivaa vaihtelua peruslakkausten jälkeen. :)

    VastaaPoista