15.9.2014

Elokuun roskien dyykkausta

Käydään taas läpi mitä tuotteita kului viime kuukauden aikana loppuun!

Onko oikeasti hölmömpää kuvauskohdetta kuin omat roskansa, joita on säilönyt laatikossa kuukauden vaihtoon asti?


Mutta asiaan!

Nu-Poren Face Cleansing Strips
eli toisins anoen mustapäätarrat/-laastarit, joita oli paketissa huikeat kolme kappaletta. Toimi kyllä ihan ookoosti, mutta tuskin tulen hankkimaan toiste jo ihan senkin takia, että ensi kertaa tuotetta kokeilevalle pakkaus makso huikeat 0,39€, jonka jälkeen tuote maksaa uudelleen tilattaessa sen normaalihinnan verran, eli 2,28€. Varmaan siis aika samanhintaiset kuin muutkin mustapäätarrat, joita Prisman hyllyilläkin esiintyy, tässä vain on pienempi määrä tarroja.
Tuotteen olen siis napannut iHerbin tilaukseen mukaan.

Cienin kynsilakanpoistoaine on varmaan useimmille tuttu Lidlin hyllyltä ja itse en oikeastaan kenenkään muun valmistajan poistoainetta käytä. Halpa, toimiva ja kätevä pumppupullo, jolla saa pumpattua kätevästi haluamansa määrän ainetta vanulappuun. Toimii myös Konad-leimausten kanssa.

Nivea Soft on yleisrasva niin käsille, kropalle kuin kasvoille, joka kehuu sisältävänsä jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Ihan kiva perusrasva, joka ei kuitenkaan ole maata mullistava. Toisaalta, tarvitseeko mitään sen erikoisempaa?

Himalaya Herbalsin Nourishing Skin Creamistä olen kirjoitellut jo aiemmin ja uusi purnukka on jo hankittu ja käytössä.

Lumene Beauty Base silmämeikin pohjustusvoide, eli tuttavallisemmin ihan vain primeri oli loppuvaiheessa aikamoista kuivaa sahanpurua. Parempi kuitenkin tämä kuin ilman primeria. Eikä tämä ole primereiden huonointa laatua, jos verrataan vaikka Lily Loloon. Kuvassa tuubi on Himalaya Herbalsin purkin päällä.

Yves Rocher Sparkling Shower Gel Cacao & Framboise oli 2013 joulun Cacao-kokoelmasta vadelmaisen Jaffa-keksin tuoksuinen suihkugeeli. Alunperin punaisesta, glitterisen säköneöivästä joulupallosta jäi jäljelle enää vain läpinäkyvä, pallon muotoinen purkki. Itseltä ei valitettavasti löydy enää kuvaa tuosta kimallepallosta, mutta esim. Ostolakossa-blogin Virven postauksesta voit kurkata miltä pallo alunperin näytti.
Loppuvaiheessa itse jo hieman kyllästyin tuoksuun, joka oli kyllä hyvä, mutta kaipaan ehkä silti enemmän sitä raikkautta.

Lähetä kommentti