2.9.2014

Hoidettaisko silmien ympäryksiä?

Silmien ympärysiho aiheuttaa monille stressiä ainakin siinä vaiheessa, kun juonteita alkaa ilmestymään lisää. Myönnän että itse olen yksi niistä stressaajista, jonka vuoksi juonteet varmasti vain tuplaantuvat...
Mutta eihän sille vanhenemiselle oikein voi mitään, ellet sitten halua turvautua botoxiin ja muihin vastaavanlaisiin hoitoihin (ja ne eivät ainakaan omalla kohdalla tule kysymykseen).

Mulle toitettiin nuorempana aika paljon sitä, että viimeistään siinä vaiheessa kun ikää kertyy 20-vuotta, niin pitäisi alkaa käyttää silmänympärysvoidetta. Musta kuitenkin tuntuu että monet aloittavat sen yhä nuorempana ja en voi olla miettimättä, kuinka vähän juonteita itselläkin saattaisi olla, jos olisin tajunnut käyttää tuota ihonhoitoniksiä aiemmin...
 Toisaalta niihin juonteisiin liittyy kuitenkin pintaa syvemmät asiat, kuten elämäntavat. Ja stressi on itselläni se pahin niistä.

Silmänympärysvoiteita on erilaisia ja kaikennäköistä. Nyt on vuorossa esitellä kaikille luonnonkosmetiikan ystävillekin yksi vaihtoehto ja hyvinkin yksinkertainen voide, jossa ei ole minkäänlaista kikkailua mainostuksen tai huipputeknologian kanssa.
Itse asiassa tuotteella ei ole minkäänlaista luonnonkosmetiikan sertifikaattia, mutta ainesosiensa vuoksi luokittelen sen silti siihen. Ja se on Bee Naturalsin Queen Bee Peeper Keeper Eye Balm.


Queen Bee Peeper Keeper, olenko ainoa jonka mielestä tuo kuulostaa hassulta? Hihii!

Tuotteen ulkonäkö ei ole mikään kummoinen: valkea purnukka kruunupäisen mehiläisen kuvalla. Mutta ei se mitään, innostun jo yhdestä mehiläisen kuvasta. En tiedä mikä siinä on, että mehiläisteemat ovat niin söpöjä,  kuten vaikka Burt's Bees. Itse asiassa mulla nököttää kaksi pullonkorkkiakin pöydällä, koska niissä on mehiläisen kuvat (yritän keksiä niille jotain käyttötarkoitusta ja olen kerennyt jo litistämään ne kumivasaralla, hehee).

Inci-lista koostuu oliiviöljystä, jojoba öljystä, valkaisemattomasta mehiläisvahasta, auringonkukkaöljystä, avokadoöljystä, porkkanasiemenöljystä, shea (karite) ölystä, vitamiini E:stä, kookosöljystä ja kauraöljystä.

Ihmettelen kyllä hieman, että mikä tästä tuotteesta tekee nimenomaan silmänympärysalueen hoitoon. Ainesosiltaan se ainakin sopii herkälle ihoalueelle, mutta eikö tuollaisella ainesosalistalla tuote ole ns. joka paikan rasva?

No, tuote itsessään on hyvinkin riittoisa ja kosteuttaa kyllä. Ei mikään hirvittävän erikoinen, mutta kyllä sitä on ihan hyvin voinut käyttää. En ainakaan vielä ole huomannut juonteiden hävinneen (ja olen käyttänyt tuotetta epäsäännöllisen säännöllisesti öö, pari kuukautta?).Hoidinpa tässä yhtenä päivänä sy-aluetta myös Nu-Poren Anti-Puff & Dark Circle silmämaskeilla tummille ja turvonneille silmänalusille. Yhden pakkauksen mukana tuli kahdelle hoitokerralle olevat maskit, eli yhdessä pussukassa on molemmille silmille omat märät läpät, jotka lätkäistää silmien alle:Kaikken maailman kuvia sitä joutuu bloggaajana oikein laittaakin... mutta tuommoiset läpät laitetaan siis silmien alle 20-30 minuutiksi ja otetetaan pois, samoin kuin ylimääräinen mömmö jos sitä jää. Sitten vain silmänympärysvoide jos tarvitsee ja voilà!

Läpät ovat aika isokokoiset kun poskipäille asti ylsivät. Toinen silmälapuista oli jäänyt hieman rypylle, jonka vuoksi poskipäähäni jäi mukavat raidat, jotka eivät pesemällä lähteneet pois. En tiedä oliko tuossa sitten jotain vaalentavaa ainesosaa, sillä onhan tuote kuitenkin valmistettu Koreassa ja siinä sitten kirottiin pari tuntia että voi p*ska nyt toinen poskista on ryppyisempi kuin toinen.
 Muutaman tunnin kuluttua "ryppyisyys" oli kuitenkin kadonnut (sivelin kyllä tuolle pikku ongelmaalueella ylimääräistä mömmöä jota pussista vielä irtosi, en tiedä vaikuttiko se yhtään asiaan).

Taidan kyllä jättää nämä antipuffimaskit toistaiseksi pois omasta käytöstä.

2 kommenttia

  1. Heiii täällä uus bloggaileva lukija :)) Juu,oon ite ihan samanlainen stressailija,ilme"rypyistä" lähtien. Aaaargh :|

    VastaaPoista
  2. No heippa! :)

    Sekään ei auta että kun stressaa, niin tuntuu kuin rypyt vain lisääntyisivät. :D ääh!

    VastaaPoista