29.9.2014

Hop-Hop-Hopeista

En ole koskaan ollut kynsitarrojen suurin ystävä, mutta joskus niitä on ihan kiva laittaa.

Olin tilannut Born Pretty Storelta pikkuisen ylläripaketin, jossa tuli summamutikassa 3 kynsituotetta. Ja koko kynnen tarrojahan se sitten sisälsi, joten pääsin niitäkin kokeilemaan ensimmäistä kertaa. Jep, ihan ensimmäistä kertaa!

 Ja voi jestas millaista näpertelyä se oli tehdä nysiin kynsiin! Lopputulos oli kaikkea muuta kuin siisti, mutta eihän kukaan nyt suurennuslasin kanssa tule kynsiä tiirailemaan.

Toivottavasti.


Mutta aika siistiähän se oli heilutella hopeisia kynsiä, jotka sointuivat yhteen harmaan sadepäivän kanssa. Kuin myös hopeisten korujen.

Aluksi epäilin tarrojen pysyvyyttä, sillä eihän niihin laiteta edes lakkaa päälle! Mutta kuinka ollakaan, tarrat pysyivät napakasti kiinni kynsissä, eivätkä juuri rispaantuneet parin päivän aikana. Vasta viiden päivän jälkeen poistin tarrat kynsistä.

Ei mikään ihan huono idea nuo koko kynnen tarrat, sillä pienellä askartelulla voi saada näyttävän näköiset kynnet ilman sitä kikkailua lakkapullojen kanssa. Vielä kun saisi vain siistimmin laitettua ne tarrat kynsiinsä.“I ask people why they have deer heads on their walls. They always say because it's such a beautiful animal. There you go. I think my mother is attractive, but I have photographs of her.”
-Ellen DeGeneres-

Lähetä kommentti