18.9.2014

I'm totally like a valley girl!

Mitä huulimeikkiin tulee, niin tänä syksynä olen huomannut rusehtavien nudejen olevan enemmän huudossa kuin tummat viininpunaiset tai violetit. Juuri kun minä ajattelin tummanpunaisten huulten olevan tämän syksyn juttu!
 Esimerkiksi IsaDoran Coffee & Poetry syyskokoelma sisältää ruskean eri sävyjä niin silmä- kuin huulimeikeissä. Violetit sävyt taas näkyivät enemmän luomiväreissä ja kynsilakassa.

Enpä taida sitten olla kovinkaan trendien ulkopuolella, kun Lookfantasticin kesän alennuksesta hankin itselleni theBalmin Balm Shelter huulikiillon sävyssä Valley Girl.


The Balmin tuotteita on viuhahtanut paljon blogeissa ja myönnän, merkin pin-up teema vetoaa myös minuun, kuten ylipäänsä kaikki mikä viittaa vintageen.
Ja onhan tuo pakkaus aikas söötin näköinen. Yksi syy kiillon hankintaan oli aurinkosuojakerroin (SK17), vaikka kesällä siitä olisi varmasti ollut vielä enemmän hyötyä. Mutta eihän siitä syksyllä ja talvellakaan ole haittaa, vai kuinka?

Musta on vain niin koomista että valitsin juuri Valley Girl-nimisen kiillon, sillä taidan olla enemmänkin sen vastakohta. Ironista!


Valley Girlin sävyä kuvataan olevan kimmeltävän persikka, josta en itse ole ihan täysin samaa mieltä. Hieman kimmeltävä joo, mutta en sanoisi sävyä erityisen persikkaiseksi vaan enemmän ruskeaksi, joka vivahtaa persikkaan. Tai sitten itselläni on vain ihan eri käsitys persikkaisista sävyistä?


Huulikiilto itsessään taas on hyvin pliisussa, halvan näköisessä muovituubissa. Eipä siis ihme että pahvipakkaukseen on panostettu, kun tuubi itse on noinkin valjun näköinen Voisi luulla sen karanneen henkkamaukan hyllyltä.
Kiillossa on vaahtoaplikaattori, joka taas on enemmän minun mieleeni kuin ne minisudit.Huulilla Valley Girl on kuitenkin ihan soma. Ei mikään erityinen, hieman sävyä ja kimallusta antava, mutta juuri sen vuoksi se sopii joka päiväiseen käyttöön. Myös vahvasti meikattujen silmien kanssa kiilto on toiminut hyvin. Kimallusta oli vaikea saada kuvaan mukaan, mutta se on muutenkin melko vähäistä.

Huulilla kiilto on ihan miellyttävä ja pysyy myös yllättävän hyvin. Miinusta tulee hyvin pienen pienestä kihelmöinnistä jonka kiilto itselleni aiheuttaa. Se on kuitenkin niin vähäistä, ettei ole estänyt käyttöä. Sävyä voisi tulla myös hieman enemmän.

Vilkaisinpa myös lookfantasticin sivuja tässä samalla, niin huomasin ettei the Balmin tuotteita enää myydä siellä! Valley Girlin tapaan:

Ohemgee! I like, can't seriously belive that! 

Tai jotain siihen suuntaan.
Onneksi on kuitenkin kosmetik4less, jos haluan erityisesti the Balmin tuotteita joskus.

4 kommenttia

 1. Tuo on aivan ihana tuo pahvipakkaus!! :-)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ei sitä millään raaski heittää pois! :D

   Poista
 2. Onpas se tosi söpö huulilla! Ei yhtään mun sävyinen, mutta näyttää silti tosi nätiltä. theBalmin pakkaukset on enimmäkseen ihania, toisinaan tylsästi vain nuo pahvipakkaukset mutta osassa myös itse tuotteiden pakkaukset. Mulle on jonkin verran päässyt niitä kertymään ja ovat kyllä mielestäni laadullisesti hyviä tuotteita.

  VastaaPoista
 3. Pakkaukset on kyllä ihania ja laatu tuntuu olevan myös hintansa väärti. :)

  Mä just himottelen How 'bout them apples? palettia.:D

  VastaaPoista